god natt



kanner mig skont slo och totalt ointresserad av att gora nagonting annat an att mysa bredvid I i soffan ikvall, sa sa far det bli.

kan inte bli trakigare

vaknade kl 7 i morse, lagomt kul en lordagsmorgon.
antar att det beror pa mina vita veckor som jag haft nu, 3 st for att vara exakt. kanns valdigt bra faktiskt. far se hur lange det varar for det borjar bli sjukt manga fester man blir bjuden till nu nar det ar sommar. och brollop. det skulle kunna vara en heltids-syssla att hinna med allt roligt, men jag har lart mig att fest+ jobb inte hor ihop numera. orkar inte vara helt fucked en gang till pa jobbet. det far vara slut med det nu aven om det gor mig till en valdigt trakig person. jag avbojer allt, t om fodelsedagsfesten som K hade som alla gick pa i torsdags. men jag lovar, hade jag gatt pa den hade jag formodligen svimmat av pa jobbet igar, jag kande yrseln komma. vi var 2 frisorer mindre och jag hade inte en sekunds vila mellan 9-16.30, tack vare radiopratar-killen som hade 1 timme inbokad och ville ga fran svartharig till natural blonde och fixa till sin frilla som inte alls blev emo da Z klippte honom i sondags. 5 timmar senare efter mycket spring och stress mellan kunder kunde jag antligen skicka hem honom.
kanner mig inte speciellt utvilad efter en natts somn, men tankte vara on the beach hela dagen dar inga som helsta krafter behovs. det ar grejer det.

battre sent an aldrig

for en vecka sedan lamnade jag antligen in min forlovningsring for fix... borde ha gjort det for lange sedan, men jag har varit alldeles for lat for det. att den har varit for stor hela tiden och jag tagit av och pa den blev som ett dagligt spel, forlovad eller inte pa mitt finger. den ar saknad, men inte bara for det utan for att den ar en del av mig nu.
guldsmeden sa att det kanske inte gar att gora den mindre pga den speciella designen men han skulle gora sitt basta for att atminstone fa den nagot tajtare. for som han sa, -det ar ju inte meningen att den ska ramla av. sa sant. sen skulle han se till att diamanterna sitter som berg for givetvis ska jag kunna ha den pa jobbet ocksa. det har jag inte kunnat an sa lange, 5 manader. battre sent an aldrig eller?!

i valet och kvalet

med
 

eller utan


mycket lurigt val maste jag saga...hm.. for med rott tyckte min ryska kollega att jag sag rysk ut och det kan ju vara trevligt ibland det med aven om jag gillar au natural french-style.
och ja!! jag vet!!! ska bestalla tid for pedikyr idag.

vi far val se

idag ar det meningen att jag ska traffa agaren till solarie-salongen men eftersom hon inte horde av sig i tid igar ar jag inte sarskilt optimistisk om ett mote idag heller. ju langre tid det gar desto battre ser min hud ut (battre lage for undanflykter for henne) aven om jag fortfarande ser ut som ett miffo. jag hoppas innerligt att jag inte kommer fa stora pigment-flackar pa magen och ryggen. fatta att jag t om flagnar mellan benen, dvs jakligt osexigt.
det tar mig till en annan fundering - jag hoppas detta inte kommer forstora min Infra-behandling. det ser inte bra ut for det i denna stund.

har hur mycket som helst att hinna med innan jobbet idag som alltid onsdag och torsdag sa dags att avrunda har.
ciao sa lange







 

varade inte lange

huvudvarken ar tillbaka igen..!!! varade inte lange utan, men de fa dagar som var var mycket angenama.
ikvall ar det dags for lektion igen, vet inte hur det ska ga med detta dunkande i huvudet, men ar sa illa tvungen att ga eftersom det bara ar 1 gang/vecka. det ar grymt trakigt och inrutat i mitt liv just nu. det ar i dessa stunder som jag i vanliga fall skulle dra ivag och gora nagot helt annat nagon helt annanstans. tyvarr ar det inte sa enkelt just nu, men som jag namnt tidigare har jag och I en plan sa det ar bara att sta ut. aven om tid inte bara ar pengar...

the dead sea

jag visste val att det inte var nat fel pa mig och mitt huvud. fick tillbaka ultraljudet fran min hals och nacke igar och allt ar som det ska. ingen migran, men stress, o ja.
var till Doda havet i helgen och gjorde en anti-stress massage i 75 min och jag kan lova att det var bade det basta och varsta jag varit med om. sa fruktansvart ont gjorde det, MEN nu efterat kanner jag mig fortfarande helt avslappnad och ostressad. huvudvarken har inte heller varit framme under 2 dagar.
och len!!! precis som en baby. det oljiga saltet gor underverk for huden kan jag lova. sen att jag fick vattenblasor och borjade flagna dar jag brande mig av det helvetiska solariet ar en annan sak. ser ut som en fisk pa hela magen och ryggen. jag ska stamma dem, arligt. det ar fan inte normalt att bli helt sondertrasad och rod efter sa kort tid som 15 min.

   






personlig mekaniker sokes

ahh jag blir galen!! har precis varit och besiktat bilen och allt ar bra forutom en sak som gor att min bil forbrukar mer bensin an den borde gora. suck!! det ar bara trassel med min bil hela tiden verkar det som.
fick byta batteriet for nagra veckor sedan, hade punka pa ena framdacket nyligen och fick kosta pa en hel del for att fixa styrningen. anda ibland funkar inte stereon (vilket ar otroligt viktigt nar man sitter i bilko jamt och standigt), ena fonsterrutan pa bilen spelar mig spratt genom att hissas upp och ner nar den sjalv vill gora det och sen har vi alla dessa smafix som maste justeras hela tiden. jag glomde tillagga att laset pa ena framdorren inte fungerar ocksa. det slutade lasa och oppna bara sadar en dag.
da kan man ju fundera varfor jag inte byter bil helt enkelt, till en nagon nyare och palitligare bil. grejen ar den att jag inte vill gora det av manga skal. ett av dem ar parkering. i Tel Aviv ar det nastan omojligt att hitta parkering och med denna lilla handiga bil kan jag trycka in den nastan var jag vill och det leder mig till en annan orsak till varfor jag inte bor byta.
nya bilar blir alltid repade och intryckta bade fram och bak sa fargen lossnar sa pga just det; att alla "parkerar" sina bilar oavsett om de far plats eller inte gor att jag inte vill ha ett vralak.
det hande t ex min kompis. nagon hade backat in i hennes bil och lamnat varsta bucklan efter sig utan att skriva en lapp. detta resulterar nu i att hon forst och framst maste betala nagot hon inte gjort, och om hon vill salja bilen forlorar hon en hel del pa det for nasta kopare kommer tro att hon varit med om en olycka som gor att vardet sjunker. sa vad ar meningen med en ny bil som man anda inte far ha ifred utan att nan ska vara framme och kladda pa den? ingen alls i landet Israel

frid och frojd

det ar fan inte normalt att vara vaken 6.30 en lordagsmorgon. och da pratar vi inte om att jag fortfarande ar vaken, jag har precis vaknat nu, pigg som en mort. fast jag kan nog saga att det ar ganska trevligt anda for pa den har tiden pa dygnet hors bara fagelkvitter ute, och det ar inte ofta man bara hor det kan jag saga. det alltid nagon som borjar borra i vaggen, man hor en massa gravskopor, femtioelva tusen ungar som skriker utanfor eller en massa bilar som tutar och har sig. med andra ord har jag for forsta gangen pa valdigt lange en mycket fridfull och mysig morgonstund med mitt kaffe, precis som pa Koh Pha Ngang pa var veranda i bungalowen vid havet, fast utan havet forstas..

vet inte vad jag ska tro om det har

doktor hit och doktor dit, shit, det borjar bli som en del av en daglig rutin det har.
grejen ar den att jag lider av huvudvark fran morgon till kvall nastan varje dag. det har pagatt ca 1 ar, men jag har blivit sa van med detta att jag typ ryckt pa axlarna och inte orkat ta i tu med det. forra veckan blev I nastan vansinnig nar han fick reda pa att detta, for jag har inte berattat det for honom. jag ar inte en san som gar runt och klagar om jag har ont nagonstans utan haller det for mig sjalv i forhoppningen att det loser sig,
som den dar gangen jag brutit ryggen utan att veta om det. jag gick runt 6 manader som Quasimodo, knaprade varktabletter 24 timmar om dygnet for att overhuvudet taget kunna rora mig for jag vagrade inse att det var nat fel pa mig, att det kommer ga over. (det gjorde det ju saklart inte utan var tvungen att aka hem till Sverige och gora en akut-operation). det ar jag det, i ett notskal. dessutom tycker jag det ar sa fruktansvart jobbigt varje gang man ska besoka doktorn; vanta i en timme fast man har en tid ett visst klockslag och lukten.
-jag hatar lukten. gammalt. sen far jag for mig att man blir mer sjuk av att vistas pa en plats med massa sjuklingar, bakterier overallt och aldringar overallt. skrammande.

hur som helst, den har veckan har alltsa bestatt av en hel del doktorsbesok och specialisten tror att min huvudvark ar stress och depressions-relaterad och inte migran som familjedoktorn pastod. han gav mig en anti-depressiv medicin och sa att den pa langre sikt ska bota min huvudvark. hans rad var att ta en tablett innan jag gar och lagger mig varje dag i 3 manader sen komma tillbaka till honom och gora en utvardering. hm...vad sager ni om detta?
jag kanner inte alls for att ta en massa piller, dessutom antidepressiva. oavsett om de kommer hjalpa eller inte kanns det olustigt. tank om jag blir beroende. varfor ska doktorer alltid tvinga pa en massa piller, varfor inte forsoka hitta andra alternativ innan som sista utvag. man kanske botar vad man har, men vad tycker var lever om detta? vart livsviktiga organ.

trottast

skont att vara hemma igen. dom dar religionslektionerna ar inte alls roliga att aka till sa sent pa kvallen efter en hel dag pa jobbande fot. forstar inte varfor det ska vara sa nodvandigt. sakert for att var Rabbi befinner sig i synagogan innan sa kan inte tidigare, men vad hjalper det mig, jag tycker iallafall att det ar hemskt anstrangande. den sista energin man har som racker ungefar till att ta 2 steg framat eller till att lagga sig ner gar at till att forsoka hanga med och forsta alla krangliga hebreiska ord, vilket jag saklart inte gor.
det har kommer ta lang tid, det marker jag det. a andra sidan ar jag inte direkt pa vag nagon annanstans precis nu sa tills dess att jag drar harifran borde jag nog anda ha fixat det hela.

live fran..

slut!!!  mina cravings for tillfallet; Malacos salta sillar och Felix smorgasgurka.


men eftersom det inte gar att kopa har annat an pa Ikea (givetvis) far jag alltid som en slang av hetsatning just da jag kopt det jag saknat ett tag. det ar ju inte direkt sa att man koper hem och bunkrar upp nar man val aker dit.
for ovrigt har de varldens samsta utbud i Sverige-butiken har. att jag kopte en lada Daim pa flygplatsen nar jag akte till Istanbul nyligen var rena rama turen aven om man kunde ha dragit paralleller nu om att jag hade pa kann att det inte finns pa Ikea langre. (de hade inte forra gangen heller.) jag tror det ar mest vi svenskar som gillar knaprig choklad.

till nat helt annat..
vad jag gillar otroligt mycket med var lagenhet ar vara solnedgangar. sa har ser det ut just nu.


att bildkvaliteten ar skit ar pga mobilkameran. batteriet var saklart! urladdat i den andra, nu nar jag forsoker blogga och dokumentera live-tid..


att organisera sitt liv 2

nu hander det grejer forstar ni. det har varit pa tal om detta en langre tid men att det klarnar upp nu kunde inte varit i battre tid med denna livstrotthet jag kanner for tillfallet. inte trott pa livet, men trott pa det har. kanske jag ar sjalvisk eftersom det ar framst jag som har depressions-problem, men nu har I aven han insett att i hans egna hemland ar det inte sa latt aven om man kan spraket. man maste hela tiden watch your on back for med manniskorna har vet man aldrig vad som ska handa. jag bar t ex alltid mitt hamsa-halsband runt halsen, det ar inte for inte alltsa, aven om det later lite tontigt.
det mesta foll iallafall pa plats igar och det planeras nu en resa till ett annat land som kanske kommer bli vart nasta hem. vi far se.




PS. det tog mig 3 timmar, men nu ar garderoberna uppstyrda igen.
        shit vad mycket skrap man kan hitta nar man stadar. kladinsamlingen nasta! DS

att organisera sitt liv

forrutom min osnygga branna kanner jag mig anda pa ganska bra humor idag, full av energi.
har ocksa antligen tagit tag i det har att fixa forvaringslador och diverse annat till garderoben, sa ikvall blir det en rejal upprensning. hittar ingenting dar inne och halften ligger pa golvet utanfor. vinter och sommarklader blandat.
lamnade aven in en massa jeans till somerskan igar.
har gatt ner en del i vikt senaste sa nu ar det mesta alldeles for stort, igen! har haft ole dole doff scenariot varje dag i veckor nu pga av min lathet att inte ga dit.
maste verkligen borja gymma igen, det kanns inget vidare att se sig sjalv bli mindre. har alltid varit smal med lite underhudsfett, men forr hade jag en massa muskler ocksa pga fitnessen.
 -8 kg gor en hel del forandringar, deprimerande..

pinky pinky

tredje gangen gillt brukar det ju sagas, ett sista forsok i denna fraga.
och just precis! det har var nog sista gangen for mig som jag solade solarium i det har landet. hade alldeles for mycket att gora igar sa jag hann inte med nat strandbesok. tankte anda fa lite farg tankte jag och vips, nu ser jag ut som rosa pantern, igen! det var knappast vad jag hade tankt. det riktigt branner pa bade ryggen magen och knavecken.
fattar inte hur man kan branna sig i ett solarium. har aldrig nagonsin gjort det forr i hela mitt liv, anda tills jag kom hit och provade Israels konstgjorda stralar.
det kanns inte alls kul, dessutom ska jag till doktorn senare och kommer sakert fa en predikning om hur man ska skydda sig mot UV-stralar. solen och cigaretter ligger ju hogt pa deras anti-listor.

change of plans

det fanns bara san dar acklig mjolk de har i Spanien, som man maste kopa om man inte gar och handlar pa morgonen da det fortfarande finns farsk mjolk dar. sa det blev en stor latte istallet, inte helt fel det heller.
har precis fatt reda pa att det blir ingen tripp till Doda Havet idag for I ar for trott for att ga upp ur sangen, sa jag tankte joina min van M pa stranden istallet. egentligen vill jag inte ens aka dit och trangas med barnfamljs-maffian idag, men eftersom jag ser ut som ett lik far det bli sa anda.
vi ska anda ha BBQ med henne, hennes pojkvan och andra vanner senare sa jag ar inte ledsen for det. det kan bli bade intressant och trevligt idag. sa lange det inte blir familjetraff ar jag glad.

muterade javlar

har sitter jag och dricker nescafe utan mjolk, det smakar inte speciellt gott kan jag saga. maste nog ta mig ner till mini-livset anda, det gar ju liksom inte att starta dagen utan atminstone en "normal" kopp kaffe. det ar synd att det knappt existerar filterkaffe har for da hade jag haft en kaffebryggare hemma for lange sedan, men med det kaffe som finns har ar jag hellre utan.
jag kanner mig riktigt utvilad av nagon anledning med tanke pa att bade jag och I vaknade upp 2 ganger under natten och forsokte hitta myggan/myggorna som bet sonder oss totalt.
har aldrig fatt sa stora bett som har och pa de mest ofattbara stallen. 3 st pa 3 olika delar av kroppen, mitt lillfinger t ex ar dubbelt sa stort som den andra och I's ben blev rejalt sonderbitna, han som aldrig blir biten. vi hittade aldrig nan saklart.
jag forstar inte ens hur/ varfor de flyger upp till 13:e vaningen pa ett hus, ca 35 meter upp fran marken och letar blod. trodde de holl till mer dar de vaxer trad och buskar och vid vatten, men dar hade jag visst fel. kanske de har javlarna som ar fodda har ar muterade, kanske de t om tillhor nan terrorist organisation och ar hjarntvattade att angripa var som helst. ingen gar saker.

det ena med det andra

harligt! da ar det bara till kl 16 idag som jag maste ta ansvar, sen kan jag gora precis som jag vill igen.
att ha varit sjuk ar ingen hit nar man kommer tillbaka till jobbet. det varker precis overallt pa mig. men det blir det andra bullar av i morgon. vi tar bilen till Doda Havet namligen, for er som ar intresserade. dar kan man bli insmojd i lera och fa massage precis hela dagen om man vill, och det vill jag.
annars ar det ganska trakigt dar maste jag anda saga. det ar mitt i ingenstans och sa langt ner man kan komma pa hela jordklotet, 400 meter nedanfor havsytan. inte ett levande ting forutom alla oss som vill aka dit och ta del av de magiska krafterna som finns i vattnet. frid och frojd, fast det behover val vi alla ibland.

saklart

for 100:de gangen igar blev det saklart att jag fick jobba over. jag fattar inte vad som ar sa svart med att boka in kunder i vart schema och se till att frisoren haller sig inom tidsramarna. det ar klart som fan att om man bara far en kvart till att klippa och tvatta en kund sa kommer man bli sen med nasta. detta ar forsta gangen i hela mitt liv jag varit med om att det funkar pa det sattet. sa manga som mojligt pa kortast mojliga tid. det hela blir inte lattare av att vi numera inte far se vart egna schema pga av den nye killen Sam's idiotiska fraga om hur mycket salongen drar in varje dag, darmed omojligt att planera dagen. kunderna droppar in som paket gor pa posten.
idag ar det inte bara det jag ska prata med chefen om.

se dar ja

jag tror visst att de dar blommorna jag gav till mig sjalv gjort susen for jag borjar redan ma battre.
det blir till att dra sig till jobbet imorgon om det fortsatter sa har.
min chef gav mig dock ett valdigt trevligt meddelande i morse som lat typ '-take all the time you need to feel better", vilket man latt skulle kunna utnyttja i den har situtationen. fast det tanker jag faktiskt inte gora. ar less pa att vara hemma och instangd nu. behover aktiveras och rora pa mig, rejalt!!  
tyvarr ligger I och fortfarande surar over sitt maende och hade det inte varit sa att han driver mig till vansinne just nu (alla karlar for den delen som ar sjuka gor det) hade jag overvagt att stanna hemma och pyssla om honom. men jag tror det ar bra om vi far en liten paus ifran varandra nu. det blir for intensivt att vara hemma tillsammans hur mycket man an alskar den andra parten.

testing testing

jag testar.. 
det gar riktigt segt, men...
 

taadaa!! flytten gick mycket snabbt och vips skickade jag krya pa mig blommor till mig sjalv ha ha.

forsvinn sjukdomen!

ar fortfarande hemma fran jobbet och ar sjuk. kan saga att det ar jakligt jobbigt. inte nog med att jag hatar att vara sjuk, nar det ar strandvader ute ar det varre, men inte mycket att gora at. jag hoppas bara att det gar over snart. tydligen ar det nat slags mag-virus som sprider sig runt och smittar valdigt snabbt. bade jag och I ar hemma och ligger som 2 sma slakt bredvid varandra. stackars honom, det ar mitt fel, men jag kan ju inte direkt bli insatt i karaktan har hemma.
mar lite battre idag och hoppas pa att kunna ha ork till att stada bort allt virus senare.
skulle aven behova laga nan riktig mat for att se hur magen reagerar, men vagar inte riktigt. vill inte behova springa pa toaletten stup i kvarten. ar hellre utan och dricker soppa som jag gjort sen i sondags. riskfritt.

angaende bilder

Mandag 12 maj 2008

Hej blogg. se!
Jag har en fraga angaende funktionen dar man kan lagga upp bilder. Fungerar den overhuvudet taget?!!!
Nu ar det sakert mer an 2 veckor det javlas.
Kan ni atgarda detta problem omgaende?!!
Tack pa forhand/ xxx


jag tror i och for sig inte att detta kommer ge mig snabbare hjalp, men man kan ju fa vara lite ironisk ibland. for ironiskt ar vad det ar. den har sk. blogg-communityn har strulat mer eller mindre fran start och jag fattar liksom inte vad som ar problemet. ar det inte darfor det finns sa manga anstallda dar, att atminstone 1 maste ha till uppgift att fixa till tekniska problem. eller finns det inte nagon som ar utbildat till det eller varit med om nagot liknande forut och darmed inte kan losa det hela?

still problems

vad trott jag blir pa det har. fortfarande problem med att satta in bilder. det verkar bara som jag har det nu nar jag har tittat runt lite pa andras sidor och informerat mig av det. fast det ar kanske inget konstigt med det nu nar jag tanker efter. jag ar van vid att alltid ha problem med diverse grejer har jamnt och standigt sa det ar nog mer konstigt nar det val fungerar.
detta ar aven en stor anledning till varfor jag inte ens orkar engagera mig om att fixa battre blogg-design, but who cares anyway? mina lasar-siffror kommer aldrig att komma i narheten av 30 000/ dag som vissa bloggar och har inte det som mal heller. dagens outfit och sant dar annat modekrams visar jag mycket sallan upp sa det ar smallar man far ta, for det verkar som att det ar grejen. ju fler ego-pics desto popularare.

dagens
for ovrigt.. det ar underbart vader ute, runt 30 gr. det kunde ha blivit en perfekt dag for mig pa stranden eftersom jag ar ledig idag, men jag ar sjuk. har feber och mar allmant daligt, ont i hela kroppen sa det blir inget av med det. istallet ska jag strax aka till doktorn och fa sjukintyg for jag tror inte min kropp orkar med nagra harklippningar eller foningar imorgon heller. sen ska jag badda ner mig i sangen och vila hela dagen och ata sa lite som mojligt sa jag inte borjar spy igen eller behover gora nr 2. orkar inte mer.
aterkommer nar jag kryat pa mig.

det ser morkt ut

jag tyckte val att det sag jakligt skumt ut pa himlen. nu sporegnar det. det regnar! nu?! det spelar val kanske anda ingen roll da jag ska tillbringa mesta delen av dagen inomhus pa jobbet, men anda. under den har tiden pa aret regnar det aldrig. den globala vaxthuseffekten har verkligen rort om i vader-grytan..

forts. Yom Hazikaron

idag ar den offentliga dagen Yom Hazikaron men man borjar alltid kvallen innan en hogtid, sasom laila seder pa Pesach, fredagkvall for Shabbat osv..
enligt judendomen borjar en ny dag da solen gatt ner, dvs da vi andra tycker det ar natt. detta kan verka lite omvant men sa ar det iallafall. detta betyder att idag egentligen raknas som dagen Shabbat, men sa roligt ska vi inte ha det. jag ska till jobbet strax, men imorgon har vi ledigt for da borjar Yom Ha'atzmaot, the Independence day..

Yom Hazikaron

har nog aldrig varit sa lost som igar kvall. igar var det namligen minnesdagen for alla soldater som omkommit i krig. ( Yom Hazikaron) hela landet star blickstilla i 1 min samtidigt for att hedra och minnas det tragiska.
vi hade anda religionslektion som vanligt och det var pa ditvagen allt borjade rora till sig ordentligt. dar jag studerar satter jag vanligtvis inte min fot mer an just da, vilket betyder att jag har noll koll hur man kor i staden mer an till lektionen. igar stangde polisen av hela omradet just dit jag skulle. det var mer eller mindre kaos pa vagarna. det gick inte att komma fram nanstans vart man an forsokte. efter 40 min fick jag lite smatt panik for forsokte kora runt och hitta en vag som gick, men det blev bara varre och varre, jag var helt vilse. forsokte stoppa folk och fraga men ingen ville hjalpa mig. sa jag ringde I som inte heller var till storre hjalp. av nan slags tur eller hogre makt lyckades jag till slut komma tillbaka till dit jag skulle och da hade polisen slappt upp alla vagsparrar. jag fick senare veta att det var pga en ceremoni i en synagoga som detta hade gjorts. snacka om jag var less och riktigt irriterad.
hela dagen igar var ett langt lidande. allt var bara at h-vte. fran morgontraffikens kaos till efter jobbets och sen da.
somnade pa 2 sekunder.

lite less da

det var daligt med bilder har ser jag, men det gar fortfarande inte att lagga upp nagra saklart.

kanner att jag ar pa ett valdigt anti-humor idag, redan fran forsta ogon-oppningen.
for jag vet att jag maste javlas med min bil nar jag kommer till parkeringen. den har namligen last sig och vagrar starta igen, precis som nar jag kom hem fran Thailand. men jag kan inte lamna in den pa verkstaden forran i morgon och jag vagrar ta bussen som tar mig 1,5 tim till jobbet istallet for 15 min med bilen. sa det blir till att stoppa nan stackare och fa hjalp att starta min bil-skrutt med kablar. det funkar namligen da.
vad skont allt hade varit om det hade varit som i Barbapappa-serien. kommer inte ihag vad han hette men han trock pa en knapp pa magen, hans ben blev langa och sen tog han bara ett steg framat eller bakat till sin destination och vips kromp han tillbaka till sin normala storlek. snabbt och smidigt. forvisso forsvinner den dar kanslan man har nar man reser bort nanstans, men sa mycket tid man sparar till annat.

shampo problem

lyckades hitta mitt shampo igar, men det var nara ogat. efter att ha tjafsat ett bra tag med den ryska receptionisten som inte kunde ett ord engelska hittade jag den enda och sista flaskan pa en annan plats i deras salong.
hon forsokte fa mig att tro att uppdateringen av deras shampon ar precis likadana men med annan lukt, yeah right. som om jag inte skulle veta skillnaden efter att ha varvat med antingen Joicos eller detta shampo sen ar 2000 och dessutom gatt produkt-kurser for de flesta marken pa marknaden. sa ar det nar man ar frisor..
jag blir sa trott pa folk som tror sig veta mer om mitt har an jag sjalv. tror minsann att jag ska borja bestalla hem over internet istallet sa jag far precis det jag vill ha utan moten med nan inkompetent saljare. I Europa har de minsann allt man vill ha, suck!

da provar vi igen

da kor vi igen da!! far se om det fungerar den har gangen. hela helgen har namligen servicen pa den har sidan hakat upp sig som sa manga andra ganger som en repad skiva. man kan bli mindre galen da man gjort klart inlagget och sen varken sparas eller uppdateras det.

nu kanns det ganska forbi att skriva om vad som hande for nagra dagar sedan.
sitter och kliar mig i mitt grymt flottiga har och forsoker komma pa nat men det enda ar att jag glomt kopa nytt shampo, fan! det ar slut! det ar valdigt viktigt att man anvander bra shampo forstar ni och att i hela Tel Aviv bara hitta ett stalle som saljer just det jag behover ar riktigt drygt. jag ar mycket besviken pa Kerastase fornyande av shampon som var mycket battre innan sa det enda som ar tur med detta ar att butiken ligger 5 mitt fran mitt jobb. jag hoppas att deras lager inte ar slut bara.

(har var du meningen att en bild skulle ta plats, men det gar fortfarande inte saklart.)


borta bra men hemma bast i detta lage

borta bra men hemma bast maste jag nog anda saga, for det var ju sa kallt. aven om Istanbul kandes som en blandning mellan mellanostern och Barcelona (i love Barcelona) ar det skont att vara tillbaka igen. galet folk i otroligt vacker miljo. vilka byggnader sager jag bara!!! sista dagen kande jag hur jag verkligen saknar att bo i Europa, men bade jag och I ar overens om att flytta tillbaka till Spanien eller nat annat trevligt stalle sa fort var uppgift har ar fixad sa jag hanger inte lapp for det.
att fa fler erfarenheter, bade bra och daliga ar aldrig fel, ju fler desto battre. och att jag varit lite down pa sistone ar inte heller konstigt, for vem kan vara glad som the Brady Bunch precis hela tiden?

RSS 2.0