ren rasig?

pa tal om hundar.....har aldrig sett nan san har forut. vet inte ens vilken ras...

image112

enligt denna jyckes agare ar den det sotaste som finns...??!!  tyvarr vann den pris som varldens fulaste hund....

rese-present?! njae..

Sitter just nu och trycker i mig bade fran  ("bamba"= typ av jordnotsringar fast ostbageform)
och de har  ("apropo"= nan slags figur av majs som smakar popcorn).
Definitivt inte vidare bra for figuren, mixen ar ratt skum, men kan inte lata bli, och det gar inte att sluta nar man val har borjat forran pasen ar slut. Tur att de gors i 30 grams format..
Konstigt nog at jag ALDRIG snacks, eller rattare sagt VALDIGT VALDIGT sallan innan jag flyttade hit sa fattar inte varfor jag borjat nu helt plotsligt.  Kanske beror det pa att  bambas-atande ar som en del av den israeliska kulturen har, (precis som falafel) alla ater dem, alla alskar dem och aker man till Israel koper man bambas och ger bort i godis-present, som man vanligtvis gor med choklad. Knepigt, men sant, for tanken att ge bort en pase chips ar val kanske inte det forsta alternativet for oss..

inte samma dygnsrytm

kanner mig varre an varst, i ryggen alltsa. fast det ar bara for jag fick en riktigt grundlig helkropps-massage igar. massage-killen kunde knappt gora annat an att knada pa min totalt kraschade rygg, nacke och axlar sa det blev inte mycket tid over for resten. men det gor inget. nasta gang. om nagra dagar ar jag fit for fight igen.
orkar nog inte ga pa reagge-partyt pa stranden ikvall m L, hon kommer bli sviken igen, som vanligt.
for det ar bara som sa att vi har inte samma dygnsrytm, hon pluggar nagra timmar om dan (om ens det eftersom hon gar pa universitetet och har sjalvstudier) och roker joint fran forsta ogon-oppnandet sa hon vilar basicly hela dagarna till skillnad fran mig som gar upp kl 6.30 och avslutar min arbetsdag kl 20.
sen har jag inte mycket till energi till overs for en massa festande annat an till helgen. det ar ett under att jag orkade ga ner till Lemongrass och ata igar kvall. jag ar som en gammal karring runt 70 bast. hon gar ocksa upp sa tidigt (om an tidigare) och ar formodligen trott till kl 20 med. nan siesa pa eftermiddagen blir det dock inte for mig i denna hetta.


ranad av mig sjalv

har pedikyr nu pa morgonen. jag alskar att fa mina fotter ompysslade!!! den har gangen tror jag inte att det blir nat lack, bara natt enkelt glans pa naglarna. kanns inte riktigt som jag nar de blir sa dar fint malade.
igar skulle jag BARA ga in och kopa ansiktsvatten fran Clarins, men slutade nagra 1000-lappar (i svenska kronor) fattigare for det var typ Rebaxais overallt. inte pa den forsta butiken jag var in pa da men..
hander mig alltid, hade inte ens koll pa att det var nu, men tror att de dar ovantade och mer inpulskopandet ar det basta, for mig iallafall.  visste inte ens vad jag ville ha, men hittade massor som kan vara bra att ha, you can never get to much, he he..
det roligaste, hittade den dar toppen som jag letade efter till brollopet (som jag var pa tidigare) sa den fick givetvis komma med hem, kan ju behovas till en annan handelse..


better reality??

ny dag, nytt humor.. idag kanns allt mycket lattare. grat ut en skvatt igar for I och fick en helt annan syn pa saker och ting. problemet ar dock det att jag inte vill andra mig. ok, man kan anpassa sig, men att vara tvungen att andra hela sin personlighet och sitt satt att agera ar lite val tycker jag. kan inte vara som alla andra, har for mycket sjalvrespekt, etik och moral for att sjunka sa lagt emot andra eftersom jag ar medveten om att jag gor nagot mot nagon som jag inte sjalv vill bli behandlad. att de gor sa mot mig ar inte pa mitt samvete...
jag ar nog alldeles for snall och godvillig i denna varld. annat ar det hemma i Sverige dar jag nog mest betraktas som en riktig karring for jag sager ,tycker, tanker och gor precis som jag vill nar jag vill. konstig nog ar jag "same same har, but it becomes different".

image109
(mesuza, ogat som skyddar dig mot allt ont)

det roligaste var nar S klackte hur sig "fucking shit, if you live here one more year you will become more bitch than you're now". jag bara tankte for mig sjalv, vem i helvete ar det som ar bitch egentligen? vem ar det som ALLTID har en asikt OM MIG, allt fran klader, smink, har och hur jag pratar osv?!!! inte fan ar det jag som klacker ur mig elaka kommentarer till folk om allt jag inte gillar hela tiden. det behaller man val for sig sjalv eller sager pa ett fint satt, men jag har ALDRIG och kommer inte heller saga till nagon rakt i ansiktet att "sluta anvanda de dar byxorna for jag tycker dom ar fula". ett skamt ar en sak, men att dagligen fa hora nan spydig negativ kommentar blir inte roligt langre.. vem har ratten att saga sant, har man nagon som helst klass gor man inte sa tycker jag. det luktar avundsjuka lang vag.. det ar inte mitt fel att min pojkvan har pengar och hennes utan bade det och jobb. jag ser inte ner pa henne for det, men snart kommer klorna fram....

sad reality

Ar sa trott pa alla med negativt tankande, klagande och asikter om hur man ser ut och hur man pratar att jag haller pa att bli galen. Kanns som man inte kan fa vara ifred, vara fri och bara vara. Inte ens i sitt eget hus.
Vill bara fly just nu, fly fran allt. Bara lamna och dra.
Ar bjuden pa ett stort trance-party idag men det kanns sa langt bort, ar inte alls pa humor for nanting i nulaget.
Jag ar valdigt valdigt negativ denna morgon. Vaknade glad, men andrades snabbt av nagra losa ord om ingenting att jag snabbt blev pamind om hur allt omkring mig egentligen fungerar. Javla skit ocksa!!! Jag gillar att upptacka nya kulturer men nan matta maste det faktiskt vara.

Ar det meningen att man ska kanna sa har i detta land? Gor alla det och darefter beter sig som idioter for det ar det ar de enda de kan gora for att fa ur sig skiten? Vara elaka mot alla andra for det ar ingen som ar mottaglig att forsta om de borjar oppna sig for nagon att det ar battre att gora som alla andra.
Javisst kan man bortse fran allt och strunta i allt som sker runt omkring, men vad hander sen? Det forsvinner ju inte hur lange man an blundar.
Kanske jag som ar kanslig. Kanske jag som analyserar for mycket. Kanske jag som inte forstar denna humor.
(Kan verkligen inte alls forsta varfor alla skrattar.)
Folk kan dessutom inte ge och ta kritik pa ratt satt har, sa mycket har jag kommit fram till.
Och allt ar allt eller inget, mitt satt eller inget satt. Som smabarn ungefar.

cancer-risk?

igar blev det sushi-middag pa restaurang, igen!!! jag ar fan inte normal, but i love it!!! den har gangen hamnade vi nog pa det basta stallet nagonsin. kan vet nar man far kvalitet. skulle inte alls forvana mig om att detta skulle bli min vardagliga crawing nar jag blir gravid, ha ha.
   

denna morgon ar jag inte helt i mitt esse dock kanner jag. I sager att jag har feber, men vill inte tro honom riktigt. har forvisso frusit hela natten men ar nog mest lack over att jag fatt 2 gigantiska blasor, en pa over och pa underlappen och ser ut som Quasimodo i fejan just nu. vill inte ga till jobbet, men kan val inte stanna hemma pga det, eller? ar ju inte handikappad, bara javligt ful. lagom frascht for kunderna....
vad trott jag blir, detta betyder att jag maste spendera helgen inomhus eftersom jag inte kan vistas i solen med dessa som jag fatt pga av just detta, mitt pressande i sondags...
de sa pa nyheterna haromdagen att det ar livsfarligt att vara ute i solen just nu, for cancer-risken ar hogre (20% mer) har an pa nan annan plats men det sags ju sa hela tiden, man kanske borde borja ta det pa allvar.

krigszon

da sag man ut som en krafta igen da, eller iallafall pa ryggen. tyckte inte solen var sa stark igar men har inte haft bikini pa mig sen forra helgen sa kanske darfor.
shit alltsa. trodde jag skulle fa ett mindre nervsammanbrott pa vagen till och fran stan. folk ar verkligen helt storda i trafiken, man blir morkradd!!! zick zack hela tiden (byter fil) t om i trafikljus-korsningarna utan blinkers, fullstandigt kaos, som en krigszon. kommer ihag vad min trafik-larare sa till mig, "vanta ska du fa se, nar du fatt korkortet kommer du bli som alla andra, skrika svarord och kora som man inte bor kora". gissa om jag forstar vad han menar. man har inget annat val an att kora som dem for att komma fram overhuvudettaget. tycker jag kor skit, och an sa lange ar det inte en enda person som tutat at mig sa jag gor nog det, eller sa har jag bra koll helt enkelt.

pa tal om krigszon...det verkar som Libanon vill ha krig i sommar igen. tydligen skot de in 2 raketer i norra Israel igar igen, utan nan som helst garning innan, typ kidnappning. hoppas Israel inte dras in i detta igen, men tror att om de fortsatter maste de forsvara sig. raketerna skjuts ju mot oskyldiga manniskor. detta ar skillnaden mellan dem och Israel. kan inte omvarlden se hur korkade de faktiskt ar. sluta skylla ifran sig.

overkord & bantad, men glad...

Kanns som jag blivit overkord av en angvalt. Vaknade "sent" hm.. for att vara lordag och allt. Skont att veta att jag ar ledig i morgon ocksa. Vilken tur att sondagen blev min dag.

Gardagen var inte nadig. Kandes som den aldrig tog slut. Kom hem fran en helt kaotisk dag pa jobbet runt 15.30.
I hade varit hos sin mamma och tagit med min favoritmat hem, namligen kuba i pumpasas, yummie!!! Hon ar ju bara for gullig som gor speciella till mig eftersom jag inte ater alla sorters kott. vilken smakupplevelse!!!
Men tyvarr sen ater till arbetsuppgifterna; Stadning... usch och usch hur trakigt det kan vara!!
Vi far namligen gaster idag som kommer hit for forsta gangen sa hade inget val. Brukar oftast skjuta upp den till sondagkvallar, aven om det har i Israel brukas fixas innan shabbaten. Man bor ju inte utfora arbete under den enligt judendomen sa man maste val folja det da, he he. Hann bli klar precis till solen gick ner, dvs runt 20,  da var jag helt trashad minst sagt. Fortsatter jag sa har behover jag ju inte borja ga till gymmet igen. Kanns som jag gick ner ett par kilo igar, trots:

image105

Har fatt en ny kompis hem i frysen som jag inte kan fa nog av. Namligen chokladpraliner som glass. Fast det ar inte riktigt glass utan "Farbe", dvs soya-protein istallet for gradde eller mjolk. Inte visste jag att det kunde vara sa gott med soya. Har nastan atit upp alla 60 bitar som vi kopt att bjuda folk pa, he he.  i just love chocolate!!! 
Annu ett grej judarna inte gor ar namligen att blanda kott och mjolk-produkter sa de har alternativ gradde, mjolk och glass. Har sa langt jag kan missas vetat det, men av vilken anledning ar lite vag, har fatt sa manga olika svar till det. Vad jag mest glads at in this subject ar att jag ANTLIGEN kan tillaga saser och matratter med "mjolk-produkter" utan att forst tanka "det kan jag inte heller gora, for det ater ju inte I". Skams faktiskt lite att jag inte vetat om dessa produkter forran nu, (och I har ju verkligen noll koll!!!) har ju anda bott har snart 1 ar. Better late than never..

franvarande

har varit lite franvarande pa sistone. har inte direkt hant nagot sarskilt den har veckan men fort gick den iallafall. fredag imorgon otra vez..
hade ett litet fight i morse, igen!! med M pa jobbet, men den har gangen var jag tvungen att be om ursakt direkt efterat, kandes inget vidare. jag kan vara en riktig bitch om min morgon blev fuckad (inte i sangen da, he he) redan fran stunden jag klev upp. stackars M, som bara brydde sig om mig och jag bara rev i och lat en massa oviktigt skit komma med ocksa.
hoppas att han inte ar en skvallerbytta den har gangen ocksa och tjallar for chefen. tror han borjar fa nog av mina sma historier. fast det var ju inte jag som pajade allt sist, utan min kara pojkvan i mandags sa hade ett litet snack efter jobbet med chefen. han hade tankt att sparka mig, men andrade sig eftersom det inte var mitt fel att min kille for 2a gangen inte kunde halla munnen i styr.
att vara overbeskyddad kan stalla till en massa problem om man inte ser upp, och det ordentligt med alla dessa evigt jobba missforstand.


dagen blev dock lite battre efter V stylat till mig lite. kanner mig som en prinsessa i mina korkskruvar, eller "backbockim" som det kallas har. det roligaste var nog anda nar jag sa till V efterat att "du ska se att nu nar jag har mitt har sa har fint kommer alla som vanligtvis kommer in och fonar spikrakt ocksa vilja ha som mig".
gissa om jag hade ratt?!


satmara

jag har inte tid med nanting kanner jag. gissa om det ar helt vardelost eftersom solen skiner och det ar sommar. vi har ett stort problem pa jobbet just nu for chefens fru har blockerat alla chefens tillgangar vilket betyder stor kris med loner etc. ja, de haller pa att skiljas!! men hon ar sa stord att hon dragit in oss i det ocksa, for blir vi utan lon eller far den senare, ja da ar ju vi mitt uppe i kaoset ocksa, ofrivilligt.
sa mitt snack om semester blev ju inte sa lyckat eftersom my boss inte vet vad som hander om en vecka typ, vet ej hur lange hon drygar och i slutandan kanske vi alla blir utan jobb pga av henne... han ar arlig iallafall.
jag som varit sa negativ om jobbet senaste, men jag vill ju inte att det ska bli sa har. vill jobba mindre, men inte sluta helt. javla satmara!! verkar iallafall som om jag kan aka pa en last minute till Sverige men blir det mycket jobb har jag liksom inte hjarta att bara lamna, vi alla sitter ju i samma bat, dessutom underbemannade fortfarande..

image103

sorry S, verkar som vara semestertider inte passar ihop...

last-minute, when?!

blev lite besviken i morse nar resebyran informerade mig om att resan till Sverige ar totalt fullbokad. kunde inte ana att det var sa populart att aka till Sverige men tydligen. a andra sidan ville jag ju inte aka,men hade stallt in mig pa det UTAN att fraga chefen om lov. det hade jag tankt gora imorgon, he he.. kanske inte sa smart, men vet att jag kunnat komma undan med att dra en snyft-historia hur mycket jag saknar min familj sa hade han skickat ivag mig direkt.
vad gor man inte, ibland ar det bra att vara blond och svensk, iallafall i Israel och speciellt pa mitt jobb tralla lalla laaa!!
min lilla plutt lagade mat medan jag stadade sa har precis smallt i mig det mesta av maltiden och mar lite halvskumt= proppmatt. (han maste ALLTID laga speciell mat till mig eftersom jag inte ater rott kott) han ar verkligen master-kocken NR 1!!, men borde nog ha atit lite mindre och langsammare fastan jag inte hade atit pa hela dan. har inte varit hemma alls faktiskt pa min lediga dag, den har jag givetvis haft pa stranden, men det blev inga Margarita-Ananas-Cocktails idag for dem haller jag bara i mig pa helgerna.

osaker

harligt, idag blir det en heldag pa stranden. har verkligen langtat efter det hela veckan. maste forsoka a lite harlig farg innan jag aker och halsar pa min familj i Svedala pa tisdag.
har lite blandade kanslor infor resan for egentligen vill jag inte aka men jag vill ju traffa dem sa jag ar tvungen. hittade dessutom en superbillig resa (ca 3500 kr) t/r Stockholm inkl. hyrbil en vecka, sa det ar ju inget att diskutera tycker jag.
har inte bestamt mig om jag ska ta bilen an, ar lite radd ifall jag skulle bli stoppad och de skulle saga att mitt israeliska korkort inte galler, a andra sidan har Svenska Ambassaden informerat mig att det ar ok for det galler tydligen i hela varlden. kostnaden for bensin blir sakert ocksa aven billigare an alla tag och bussbiljetter jag maste inforskaffa. ha ha, det kan ju t om bli jatteskoj, litet aventyr for jag vet inte ens hur man tankar bilen, for det gor de ju i Israel at en. man behover inte ens ga ur.

oansvarlig tekniker

nu har det hant igen!!! dessa totalt pantade technicans som inte verkar kunna forklara innan de ska fixa nagot att hela minnet forsvinner om man valjer att andra nagot. dvs, man far ingen valmojlighet utan man far upptacka det sjalv efterat nar allt redan ar forsent.
det  drabbade oss senaste med datorn, den spanska teknikern tyckte att om han raderar bort allt i var harddisk och programmerar om allt sa kommer det bli jattebra... hm.. alla vara foton och musik som sparats i 3 ar forsvann for han glomde saga till oss att gora en backup som vi naturligtvis inte hade gjort innan. sen maste man betala for hans misstag och vara glad som inget hade hant, jovisst.
igar upptackte I att hans mobiltelefon inte var som den skulle, hela minnet bortraderat, och alla sprak som finns att valja helt borta, dvs det hande igen!!! och saklart hade teknikern som ENDAST skulle lagga till hebreiska i menyn inte berattat att om han gor det maste hela telefonen andras om till israeliska installningar, och eftersom I inte visste det tog han bort alla videoklipp och bilder och allt annat sparat i hans telefon utan att han fick valja det och visste om det. och givetvis ar allt forsent nu. hur osmart ar det pa en skala?!
jag blir sa arg aven fast det inte var jag som blev drabbad denna gang. ska man inte bli informerad om sana viktiga grejer innan de borjar trixa? man ska val inte behova ga in med attityden att den dar manniskan ar helt pucko, fattar ingenting sa jag maste beratta for honom att jag vill ha kvar allt som finns i minnet och vad han ska gora aven fast det ar hans jobb. det borde ju vara sa sjalvklart tycker man. tycker det ar lite som att ga in utan tillatelse pa nagon annans territorium.

connemara

    

sitter och tittar pa mitt enda foto jag har nar jag hoppar med Nicke. han ar en connemara-pony som jag hade hand om i hela 10 ar pa ridskolan. vill sa garna ha en hast igen. alskar att rida. senast var nar vi akte till bergen i Jerusalem for en 5 timmars tur i vintras, och da hade jag inte suttit pa en hastrygg pa typ 12 ar!!! men allt kandes som om det varit igar. ska jag kopa hast vill jag bara ha en connemara men det kan bli lite lurigt att skaffa hit en till Israel eftersom de inte har nan san uppfodning har. de har ett bra psyke och ar valdigt duktiga hoppare och det ar en stor anledning till varfor jag inte vill ha en arab som ar nervosa men for ovrigt ar valdigt vackra hastar, och som finns overallt har.  kanske borde vanta med ett kop till vi atminstone har tillgang till ett stall dar vi bor...
image102

Puma

 
kan inte bestamma mig om jag tycker att dessa ladies shoes i ny modell fran PUMA ar snygga eller  
    riktigt fula.
vad jag tycker spelar egentligen ingen roll for jag har fatt dem i min ago och de ar faktiskt valdigt skona.
man tackar ju inte nej om nagon ringer och fragar om man vill ha ett par nya skor..

mallig

aven om min dag varit allt annat an lugn sa hann jag anda med att ga till the beauty salon och fa mina naglar malade innan de stangde. alla tror att jag har losnaglar nar jag malar dem och det tycker jag ar lite kul.
men framsta orsaken till att jag gor det egentligen (for det ar ganska onodigt att slanga ut pengarna pa det nar lacken anda forsvinner efter nan dag pga allt hartvattande dessutom gillar jag dem naturliga) ar att jag markt att de inte gar sonder lika ofta. jag har lyckan att ha valdigt harda naglar, men nar de bryts ar det inte sa skont.
vilken tur att mamma matade mig med massor av kalcium och nyttig mat nar jag var liten.

image97


mi movil nuevo

fram till kl 17 idag var jag fortfarande totalt handikappad av att ha en helt sonder krashad mobil sen lite mer an en vecka tillbaka, dvs displayen trasig och ON-knappen oanvandbar sen jag bokstavligen slangde den i marken. nu ar jag inte det langre, eller inte riktigt da, for alla mina nummer var tydligen sparade i sjalva telefonen och inte i SIM-kortet sa imorgon bitti kan jag aka tillbaka till butiken och fa de overkopierade for de skulle pilla lite sa atminstone
de skulle fas tillbaka= livsviktigt!!!  

jag kopte ju faktiskt en ny istallet for att laga den gamla for det blev ju mycket billigare. det ar inte precis vad jag ville ha men for det priset jag betalade funkar den till jag aker till Spanien inom en valdigt snar framtid.
(fast jag bytte skalet till guld, hi hi)
i Israel finns det namligen inte sa manga modeller att valja pa for/och de senaste kommer hit typ 1 ar efter Europa, kanske for att de flesta faktiskt tillverkas dar... sen det viktigaste ar ju egentligen att det gar att ringa, ta emot samtal/sms, resten av fuktionerna ar pa nat vis lyx med tanke pa hur de var i det forsta utvecklingsskedet..

det ar skumt hur fort det kan ga att bli beroende av saker och ting, for visst funkade det hur bra som helst innan mobilen ens fanns och dessutom var man battre pa att halla tider till moten etc. nu ar vi sa bortskamda och blir forlatade med att kunna ringa och dra en ursakt till varfor vi inte kan komma eller varfor vi ar forsenade nar vi i sjalva verket inte ens ar pa vag men tanker att man kan ta det pa mobilen...det ar lattare att ljuga nar ingen ser.

morning girl

trott och trott pa mig sjalv som inte kunde sova langre an till kl 6 i morse. har jag vaknat sa har jag. storsta problemet med det ar ju att jag ar ledig idag... far atminstone vakna upp for mig sjalv, och det gillar jag. dricka mina tva kaffe m mjolk innan I vaknar, annars blir jag elak. behover lugn och ro pa morgonen. det ar nastan som en ceremoni det dar.
eftersom jag somnade (borjar bli rutin!!) till   igar kvall passade jag pa att se den igen nu nar det ar ljust ute. lite obehaglig, men den var faktiskt helt ok om man tanker pa att det ar den 3:e eller ar det 4:e och formodligen sista delen om galningen Hannibal Lector. efter den har filmen kan jag inte mindre an kanna empati for honom aven om han ar helt psyko.

crazy beach

tror nog att idag var en av det mest sjuka upplevelser jag nansin haft pa en strand. kalabalik ar bara fornamnet.. for vilka manniskor som tagit sig ut for att njuta av varmen alltsa, for var de inte snuskigt feta och bleka (vilket de flesta var!!!) var de antingen benrangel med konstigt ansikte, overgodda tonarsflickor som gar runt och tuttar upp sig eller allmant nordiga finniga pojkar som gick runt och spanade lite forsiktigt  och givetvis helvetiskt mycket barn. varje familj har MINST 3 st. mycket underhallande, precis som pa cirkus. attans!! att jag inte hade kameran med.
trodde jag var smart som valde "R Le Z" for att undvika att sitta i trafik-kaos men den dar stranden blir det inte nan mer gang, forsta och sista gangen aven om jag hade valdigt skoj. jag gillar forvisso nar det inte ar helt tomt pa stranden,men det finns ju granser.
M sager att de finns manga,mer gomda strander lite utanfor Tel Aviv sa ska nog fraga lite narmare om dem, hur man tar sig dit.

BIP visar Seinfeld hela kvallen sa mer skratt blir det. det ar vad jag ska roa mig med ikvall....Geoge's alla psykbryt-utfall och koko-Kramers alla ideer.
typiskt att sondagar ar som mandagar, dvs ingen utgang pa lordag for maste upp i gryningen pa sondan. i och for sig ar det val inte helt omojligt men just denna lordagskvall behover jag vila upp mig pa, lite halvtrasig fran forra veckans busigheter och allt slit pa jobbet....

pustar ut

klev upp med tuppen i morse, inte for jag vi har nan men tidigt var det. laste in nan artikel att det ska vara bra att kliva upp ungefar samma tid varje dag oavsett om man jobbar eller inte for att gynna kroppens dygnsrytm. tror faktiskt att det stammer, for om jag sover langre nar jag ar ledig blir jag helknepig nar jag maste upp tidigt resten av veckan.

hade motet med chefen igar och kan pusta ut, det var inget allvarligare an att han sa att jag kan inte ha en extra halv dag ledigt tills att vi hittat en ersattare for L. det ar alldeles for mycket jobb och han pallar inte av det, han blir helt knapp. (har betett sig valdigt markligt de senaste veckorna och nu vet jag varfor..)

image92

image93

dagens planering:

1. morgonpromenad
2. stada, igen!!! blir galen pa all sand som vinden tar in!!!
3. off to the beach with L
4. halsa pa mina svarforaldrar en svang (det ar ju trots allt shabbat,suck!!!)
5. laga middag nan gang ikvall
6. forsoka lagga mig tidigare for ska hamta I pa Ben Gurion kl 4 imorgon bitti

(hade garna skippat nr 2 men har alldeles for mycket att fixa pa jom sheni)


allmant trakigt, och i brist pa annat...

image90

fran ena stunden till den andra..

image91

det ar valdig skillnad. jag gillar var utsikt valdigt mycket. jag tittar pa den helt underbart vackra solnedgangen varje dag nastan, fran det gul-oranga till rosa-lila.

snacka om att jag ar uttrakad. har precis tagit lite foton pa mina fynd fran var lilla semester, och eftersom jag inte har nagot intressant for tillfallet att tillagga far det bli sa, he he.. sen det blev knas pa bloggen ar det inte lika roligt att satta in bilder eftersom korrigeringen ALDRIG stammer nar man publicerar inlaggen men ibland sa orkar jag.
(PS. givetvis ser allt battre ut i verkligheten, jag ar ingen vidare fotograf...)

lite for fotterna..       


lite annat..     
har inte mer talamod till overs for idag att lagga till mer bilder nu, for det tar verkligen evighet!!!!
men hade ytterligare 2 vanner till fotterna, klanning, kjol och ett linne med mig hem.
med tanke pa att jag knappt hinner ga runt i butiker numera kanner jag mig glad som hann med detta iallafall.

the boss is greedy

 det var andra gangen igar jag somnade framfor den har filmen. den ska tydligen inte vara sa tokig, men borjar fundera om sa ej ar fallet eller sa ar det jag som ar for trott. det sista jag kommer ihag var att klockan var 22.15... 6 timmar senare vaknar jag upp i ett ryck och hasar mig in till sangen, suck!!!
varje gang jag ar ensam hemma ar det samma visa. hatar att sova ensam.

igar var helvete sjalv pa jobbet, S har semester till pa sondag (sa jag far inte ha min lediga dag da heller!!!) och det var allt annat an lugnt. where does all the people coming from?!!! det var tydligen samma sak forra veckan nar jag var i Eilat och chefen verkar inte alls tycka det ar jobbigt. vi ska fa en ny medarbetare pa sondag men vad hjalper det oss nu?.. vill inte ga till jobbet idag, fredagar ar alltid varst. har sa jakla ont i ryggen dar jag gjorde min operation och borjar bli lite orolig for domnade bort lite latt i armen igar och det ar allt annat an bra. benet borjar jag ocksa kanna av, precis som sist. ar inte den som klagar i onodan men snart maste jag saga ifran. allt var sa bra nar jag bara jobbade 6 timmar/ dag i Barcelona. hade mitt fullbokade schema and that it. inga inklamningar av andra kunder, da fick de komma en annan dag.
forstar liksom inte tankesattet i att trycka in sa manga som mojligt pa kortast mojliga tid. ok,the boss is greedy men nan javla matta far det fan vara nar ingen mar bra av det.
det ar tur att jag bor nara som kan ta en 1/2 timmes lunch och "koppla av", annat ar det for de andra stackarna som inte har annat val an att slanga i sig maten, for nan ro finns det knappast i kokvran..
hm, det blev visst ett hata jobbet inlagg, men det ar skont att jag fick ur mig det, man behover sant ibland. nar jag tamker och tittar efter har faktiskt de senaste inlaggen handlat om just denna kategori sa nu ar det dags att fa ett slut med det. the end!

RSS 2.0