jag ar fardig nu!!!

har haft ledig dag idag fran jobbet, (vilket jag i vanliga fall har ocksa.) erbjod mig dock att jobba extra nu innan jag aker och var installd pa det sa planerade efter den tid jag hade och fixa allt pa eftersom jag alltid ar i sista sekund. men sa ringde N i morse med en god nyhet. vilket betyder att jag har hunnit med att gora allting idag istallet.
kanns riktigt bra. slipper all stress i morgon efter jobbet. fastan mitt flyg IGEN!!! for 2:a gangen blev tidsandrat framat (nastan exploderade av ilska innan jag sag att jag kommer hinna med min nya avgang med taget som jag fick kopa ny biljett till pga forra incidenten. det roligaste av allt ar att innan min flygresa var bekraftad kontaktade jag en av personalstyrkan pa flygbolaget som sa till mig att "det ar lugnt, boka dina tagbiljetter sa fixar vi resten". han glomde dock tala om att jag borde boka ett tag som gar 2-3 tim efter jag landat for att vara pa den sakra sidan.) men vem i helvete vill vara pa flygplatsen sa lange extra ifall att?!

I ska alltsa vara ensam hemma for forsta gangen sen vi kom hit och kanner jag honom ratt blir det inte mycket till att stada upp och tvatta (gor nan kille det egentligen?!!) sa det har jag alltsa sysselsatt mig at idag. som jag namnt tidigare ar jag nagot pedantisk, eller valdigt ar nog ratt uttryckt.
fast egentligen..vad ar det varsta som kan handa?.. sa lange han har halsan i behall nar jag ar tillbaka...
hade tankt aka till stranden ocksa och battra pa den snart obefintliga farg jag skaffade pa mig, men vadret var lite halvmulet tidigare och nu ar det alldeles forsent. sa jakla typiskt!!! igar, nar det enda man fick gora var att ligga och vila inomhus da var det minsann stekhett och varldens solsken, och bara for att jag blev ledig idag sa var det givetvis inte det. det ar alltid sa av nan anledning. skit.
far val ta a skaffa mig en branna i solariet pa badhuset i min lilla byhala till hemtrakt istallet kanske.


inkopslista

sitter har och funderar pa vad jag ska kopa med mig fran Sverige... listan borjar redan bli lang och jag vet inte hur jag kommer fa plats med allt pa tillbaka vagen. vill inte ta den storta resvaskan med risk for overvikt, men kanske de tillater den minsta som handbagage.. dom ska ju vara sa EXAKT i Sverige sa man ska aldrig vara saker.
(minns nar jag flyttade till Spanien, fan vad dryga dom var pa Sterling)

hittills:
- citronpeppar, aromatkrydda, grovt havssalt
- tjock tandtrad med mintsmak
- svinto
- kaffe
- massor av losviktsgodis och yoghurt dragerade cashewnotter
- rund & god solrosbrod, knackebrod
- JOICO shampo, balsam, inpackning, serum, (minst 2 av varje)
- mm mm

vad tontigt det ser ut, men kan ju inte ra for att det inte finns har i Israel. kaffet smakar skit  t ex. hittills har jag fatt noja mig med att dricka Nescafe och det ar verkligen inte detsamma. kaffebryggaren ar inte en vanlig maskin i hushallen har utan det ar "Nes" eller turkiskt kaffe som galler, men det ska jag snart andra pa.
Aroma erbjuder dock gott kaffe, men det ar inte alltid jag finns i narheten, speciellt inte pa morgonen.
losviktsgodis finns, MEN valdigt daligt utbud, allt smakar lika sott och sliskigt och har farger som ser riktigt fargamne-giftiga ut. i Sverige brukar jag kalla det billigt godis, b-godis som endast finns i de sk. "turk"-butikerna.



inte alls lockande

attans ocksa!!! denna flyer i min mejl far mig inte alls att fa angest over att jag inte langre bor i Barcelona, ett stenkast fran Ibiza, inte alls. image166image165

nej, nej, istallet ska jag aka till Sverige.
...

finally over.

puh!! antligen ar det over!! det var kusligt lugnt igar. det anda man horde var alla ungars ovasen fran allt lekande och cyklande har utanfor. jag gjorde typ det mesta man inte far gora, men forsokte smyga om det. atminstone sa att inte I behovde se mig dricka eller ata nagot. for att overtala mig sjalv om att jag foljer Jom Kipor at jag bara lite yoghurt under hela dagen, men en massa vatten, te och kaffe. men tyvarr overrumpades jag av grannen som sag nar jag tog en cigg pa balkongen, lite pinsamt tyckte jag just da. fast efterat horde jag honom ocksa tanda cigarett och t om sag honom pa balkongen nar jag tjuvkikade, sa tji!! dar fick han. han borde ju faktiskt skammas, jude och allt. jag tittade aven pa nagra filmer pa DVD:n, sa var riktigt olydig, he he.
blev dock lite besviken pa I over att vi inte kunde ha sex nu nar vi hade en massa tid att sla ihjal, han menade pa att det ar valdigt daligt omen och eftersom han foljer fastandet vore det mycket fel. det ar ju bara sa att det man inte far, vill man mer, inte sant? kunde inte halla fingrarna i styr, men nepp, aahhh!!!
sen sa ljog I och jag om att jag varit duktig och bara druckit vatten for hans foraldrar nar vi var dar och at middag efterat. hans mamma hade nog blivit valdigt besviken om hon vetat sa vi holl tyst. man maste respektera de aldre..

SONY

har varit fruktansvart dalig pa att lagga upp bilder senaste, men det ska det snart bli andring pa for haromdagen kopte vi en ny kamera, ANTLIGEN!!! den vi hade innan var visserligen inte den allra samsta, men med tanke pa dagens tekniska utveckling kan man snabbt rakna ut att en digital-kamera 4 ar gammal inte ger en vad man vill ha langre. den tillhor det forflutna nu for det ar ju saaa trakigt att fota nar man inte kan zooma in/ut eller bara ta bilder i dagsljus for att fa bra skarpa. forstar inte hur vi klarat oss sa har lange, samtidigt som jag faktiskt gor det for det dar med att ta bilder ar lattare sagt an gjort for min del. jag tror mitt undermedvetna sagt till mig att var kamera ar sa dalig att det spelar ingen roll och darmed inte tagit mig for att dra fram den ens.
men nu far alla se upp, for tankte vara som en galen turist pa min Sverige-resa och knappa pa allt som ror sig bara for att.

hi hi

jag skojade med I och sa att "under Jom Kipor aker jag till stranden medan du ar hemma."
han svarade med att jag inte far det for vagarna ar avstangda.
det kontrade jag med att saga "jag ar kristen sa det sa."
I: "ar du helt dum i huvudet?!, de kommer kasta sten pa dig om du gor det, det ar forbjudet!!!"
det var sa roligt att se reaktionen, obetalbar.
men egentigen, jag bara undrar.. vad gor alla krista och muslimer under denna tid?

placering: oforstaende som ett barn

nu har vintertiden stallt till det for mig igen. mina flygtider har andrats vilket betyder att jag forlorar bada mina tagbiljetter som jag hade bokat sa duktigt for 1,5 man sedan, bara for att jag forsokte vara i tid for en gangs skull. det ar tur att jag inte forlorar sa mycket pa det, men det ar sa drygt att behova ringa mamma igen och tjata pa henne om att boka om och fixa. men har ingen annan mojlighet tyvarr eftersom mitt Israeliska bank-kort inte fungerar utomlands. blir sa irriterad pa det har. man ar som helt isolerad. ska man behova ha bank-konton fulla med pengar lite varstans i varlden for att kunna vara oberoende av andra?!  nu ar detta exempel i och for sig en bagatell, MEN gillar inte att fraga andra om sana enkla saker for det blir sa patetiskt pa nat satt. (vuxen kvinna som inte kan klara av nanting sjalv typ).

Jom Kipor borjar idag, kl 17 narmare bestamt fram till imorgon kvall. under den har tiden far man inte ens prata i telefonen, se pa Tv och DEFINITIVT INTE kora bil (vagarna ar avstangda) eller roka cigaretter. ingenting som har med att "tanda en eld" och dra nytta av det ar tillatet. vi ska till I's foraldrar och ata middag innan men jag har bestamt mig for att inte folja fastandet till punkt och pricka detta ar, inget ar harefter heller for den delen.
jag respekterar detta handlande till fullo och kan forstar valdigt mycket anledningen till varfor man gor det.
och darfor kommer jag saga emot mig sjalv lite har nu eftersom jag haller pa att konvertera, MEN jag tror allvarligt inte att denna dag utan nagon som helst foda eller dryck kommer att fa Gud att rena och forlata mig annu mer for mina synder och att jag ska lida for att forsta inneborden och t om bli sjuk som foljd. 
for, NEJ, jag kande mig inte pa nat satt starkare eller battre efterat vilket det sags att man gor, tvartom. har aldrig matt sa daligt av at inte ata eller dricka. ok, ingen mat- inga problem, men dryck = omojligt.
kan ju verka fanigt av mig kanske med tanke pa att sakert 99% av hela befolkningen gor det, gammal som ung,
t om gravida. de enda som inte behover ar barn under 12 ar och sjuka, sa jag far val inplaceras dar. 
oforstaende som ett barn och gammal som gatan...

nan hemma??!!

Det har ar minsann en for mig riktigt het man och formodligen den enda jag skulle kunna tankas florta med.
 (Ratt ska vara ratt  eftersom jag ALDRIG skulle tillata att I flortade med nan annan eller ens horas talas om nat sant, sa Lennie far vara med pa ett horn nan annanstans istallet he he.)
image164

Het kan man definitivt inte saga om den dar killen som bodde i huset dar jag parkerade utanfor idag.
Han trodde verkligen pa fullaste allvar att jag skulle ga pa hans raggnings-trick genom att fa honom att komma ner fran balkongen och visa mig hur  Easy-parken (forbetalad parkeringsdosa istallet for parkeringsbiljetter) fungerar. Som om jag INTE skulle veta det, for han borjade ropa nar jag satte igang den igen (man maste gora det varje 3 tim).
Konversationen lod typ: (fast pa hebreiska)
Han ropar:  -du vet val att du maste trycka in koden?
Jag:- va?!
Han: -har uppe!! du vet val att du maste trycka in en kod?
Jag svarar: -saklart! och vander honom ryggen genast.
Han: -vill du att jag ska komma ner och hjalpa dig?
Jag: -na, det ar lugnt. (fortfarande m ryggen mot)
Han: -ar det sakert? vet du hur man gor?
Jag: -JA!!! saklart!!
Han: -ar det sakert att du inte vill att jag ska hjalpa dig? du kan fa boter om du gor fel..
Jag: -JAAAA!!!! nu maste jag till jobbet igen.
Han:  -vart jobbar du? om du vill, sa nar du slutar kan du komma upp till mig i lagenhet 6 sa kan jag visa dig hur man gor..
Jag: -det ar bra sa!!!
Han: -kanske vi kan dricka kaffe en dag?
Jag: -sakert..
Jag tycker jag ger ett ganska glasklart budskap redan fran borjan. Vare sig det ar en snygging eller inte ger jag de aldrig ett tecken som kan tydas positivt.  Vilket pucko som helst forstar ju att man inte ar intresserad.
Har provat verkligen allt men hittills har INGEN fattat att jag inte vill nat.
Hade det inte varit for bilen hade jag total-igorerat honom, men eftersom jag inte visste hans mentala stabilitet ville jag inte riskera nagot. En san har grej ska inte fa bli anledningen till en vandaliserad bil. 
 Nu blir det till att leta nytt omrade igen att parkera pa och det blir inte latt, men vagrar stota pa den dar killen igen.
Vilka bekymmer man har...

smatt angest

jag borjar fa lite sma angest over att jag ska aka till Sverige. det ar bara 1 vecka kvar nu, vart tog den har manaden vagen egentligen? vill inte dra fram alla vinterklader igen heller, men det ar nog det enda val jag har om jag ska overleva de dar 8 dagarna. kommer bli en rejal chock i temperatur byte.
min kompis ringer och skickar sms stup i kvarten, hon ar helt overlycklig att jag kommer. vi har nog inte traffats pa snart 3 ar nu och det ar faktiskt inte normalt for hon ar min basta i hela varlden!! jag ar saklart ocksa glad, men onskade vi setts nan annanstans.
har aterfatt kontakten med massor av mina gamla vanner pa senaste ocksa och skulle sa garna vilja traffa dem allihopa men vet verkligen inte hur tiden ska racka till. kommer bli mer utbrand an utvilad har jag en kansla av, eller sa ar det jag som som vanligt stressar upp mig i onodan.
men det ska bli riktigt kul att for forsta gangen kora bil i ett annat land an Israel. kora fort och utan att behova koa varje sekund eller skrika  ja maniac! ata dafuck! varje gang nan idiot byter fil utan att anvanda blinkern sa en olycka haller pa att ske om man inte ser upp ordentligt. livsfarligt. eller nar nan gor en ny och extra fil som inte existerar bara for att det finns plats.

lang ledighet

det blev verkligen, eller atminstone kandes de har dagarna fran onsdag till igar som en riktigt lang ledighet. har haft det riktigt mysigt med att bara umgatts med I. vi foredrar det ibland. bara vi tva...

alla har pa nat konstigt satt blivit sjuka med halsont och feber under nyar pa jobbet sa de ringde in mig igar pa min lediga dag och fragade om jag kunde komma dit. nu i efterhand ar jag lite arg pa mig sjalv att jag ens svarade, men man vet aldrig vad de kan tankas vilja. som idag, byttes kvalls-skiftet mot morgonen som for ovrigt ar mycket battre, men det visste jag inte forran igar kvall....
den dar massagen jag var pa igar hjalpte for typ 10 minuter och nu ar jag i samma stelhet igen. hade tankt att aka till countrycluben ocksa, men de har tydligen stangt for sommaren, fatta REDAN sommarstangt!!! skulle inte alls forvana mig om att det ar p ga att vi stallde om klockan till vintertid i lordags natt och darmed foljs till punkt och pricka. allt ar ju precis sa har som jag sagt tidigare. det spelar ingen roll vad man diskuterar sa avslutas det alltid med "men det har ar Israel och sa det ar annorlunda".

Shana Tova!!

GOTT NYTT AR till er alla, Eller Shana Tova som man sager har.
Idag ar det nyarsafton i Israel vilket jag tycker ar valdigt konstigt i detta solsken med denna varme. Man ar sa insnoade (dar fick jag till det, ha ha) pa att det ar kallt da vi kristna firar, eller kanske bor jag saga Sveriges invanare. Ja, det later battre.

Sen i sondags har det varit ett stort kaos pa jobbet sa det kanns skont att fa lite lang-ledigt. Anda fram till mandag eftermiddag for min del.
Kvallen ska vi spendera hos I's foraldrar for den traditionella nyarsmiddagen med kiddush. Det blir min 2:a i Israel. Sen far vi se vad det bar av. Ar lite sliten sa det kan handa att det blir sang-dags tidigt ikvall. Igar var vi pa en Batmitzva (fest da man "vuxen" forklarar sin dotter, da hon ar 12 ar) namligen, och aven om det inte blev sent alls och ingen alkohol ar jag trott av allt springande och fonande.  Arligt talat ar inte judarnas nyarsafton lika rolig som vara brukar vara, men det kanske beror pa sallskapet ocksa, vad vet jag.
Men vad jag menar ar att det alltid anordnas nan fest av nat slag och det behover det inte nodvandigtvis gora har mer an middagen. Alla hogtider firas forst och framst fran bibelsk (eller Torahs har) syn. 
Annat var det nar vi firade pa Ibiza...

energy-girl

vaknade upp valdig pigg idag och kanner att jag ar redo for allt som kan handa har i crazy-land.
ska snart borja stada upp oredan har och folja det traditionella inom den judiska religionen att allt ska vara skinande rent i huset innan helgen borjar, for att hedra Gud och visa att dagarna ar heliga. jobb 6 dagar i veckan och pa den 7:e ska man vila... forvisso brukar val man anda stada innan nagot speciellt hander, men vi ska inte vara hemma sa egentligen ar det inte sa viktigt. och sen brukar jag inte regelrattigt folja detta, well..
image163
haromdagen fick jag reda pa att jag har en liten skara lasare fran mina hoods i Svedala, sa Hej Hej sa mycket pa er M och M!!. hoppas att vi ses, eller RATTARE sagt, vi MASTE ses nar jag kommer.
nu ska jag springa ner och kopa mjolk sa jag kan fa lite morgonkaffe i mig innan jag satter igang.
ciao bellas

inget speciellt..

min chef ringde tidigare idag och undrade om jag kunde byta skift imorgon. vilken tur jag har, for nu fick jag som en extra dag att gora allt jag inte gjorde idag, dvs ingenting. jag har vilat hela dagen. det enda som ar lite surt ar att jag jobbar till kl 23, men som tur ar ar det bara nu de har dagarna innan nyarsafton pa onsdag som vi har salongen extra oppet sa det gor inte sa mycket. I har lovat mig bilen hela veckan sa det ar extra ok.

har precis varit duktig och tryckt i mig en kyckling-tortilla fran Antonio's. har inte haft vidare aptit senaste sa nu ar I glad. han tycker jag haller pa att forsvinna. killar har san kostig syn ibland, eller sa har han ratt utan att jag ser och marker det. nar jag aker till Sverige kommer jag ata allt som vi inte har har sa da tar jag antagligen igen allt. losviktsgodis here i come!!!


sushi repeat

med risk att upprepa mig sa gor jag det anda. FOR jag ALSKAR sushi!!!! och da kan man ju snabbt rakna ut vilken typ av restaurang vi gick och at pa igar. namligen pa denna.
vi hade helt glomt bort det stallet i vart sokande pa basta haket och har konstaterat att ska man ata sushi ar det bara dar. helt sjukt gott och de mest originella blandningar man kan tanka sig. man sitter i baren runt koket och ser vad kockarna sysslar med hela tiden, och det basta av allt ar att allt kommer pa ett rullband sa man kan valja och vraka och se innan vad man far istallet for att som for det mesta har nar det galler menyn, "kopa" grisen i sacken. och med det sitter man ostort och slipper ropa pa servitoren hela tiden.


hmm..

ar lite smatt forvirrad idag kanner jag. vet inte riktigt vad jag ska borja med och vad jag ska gora.
ga till gymmet? lasa vidare?
har kommit halvvags in i boken nu och har upptackt att de enda gangerna jag har ro och lust att lasa ar nar jag ligger och solar patetiskt nog. kan liksom inte bara sitta inne nar det ar fint vader och lasa, det ar som jag slanger bort dagen, om jag inte jobbar forstas, for da har jag ju inget annat val an att vara inomhus. men av risk for att bli stord och trakasserad  som vanligt nar jag lagger mig nanstans i bikini gar det nog bort ocksa. det hande mig igar igen och jag blir sa javla forbannad pa dessa idioter som inte kan forsta att jag inte vill prata med dem eller fa massage. jag sager alltid att jag ar gift, det borde vara en hint, men nej da. vad ar problemet med dem? jag fragade honom det ocksa faktiskt och skrek "just leave my the fuck alone!!! go!!!" men killen svarade istallet att "you look so good, your body.. and i like blonds, we all do that here".. naha?! sa jag tog mina grejer och akte darifran. det spelar liksom ingen roll hur man pratar med dem sa forstar de fortfarande inte poangen. det kommer aldrig att ta slut. hopplost, och jag hatar det.

borde ta tag i stadningen kanske for kommer inte hinna fixa det innan onsdag men orkar inte det heller.
snart kommer I hem och ater lunch sa far se om han kan fa mig pa annat humor, forstar inte var han far all energi fran. forvisso lag han och vilade och sov mesta delen av dagen igar eftersom det var Shabbat.
egentligen behover jag ju inte gora nanting  for jag ar ju faktiskt ledig idag.


narmaste..

narmaste framtiden ser ut som sa att jag inte borjar med mina religion-lektioner forran jag kommer tillbaka fran Sverige och efter alla hogtider, dvs om ca en manad.
nasta vecka pa onsdag sa ar det  NYARSAFTON ("Rosh Ha Shana") har. hade helt glomt bort det. varit smatt konfunderad over de kunder pa jobbet som sagt "Shana Tova" (Gott Nytt Ar) till mig senaste. har trott att de sagt fel for att istallet saga "Shavoa Tova" (trevlig vecka).
upplyste mig ratt snabbt om det, for  veckan efter ar det fastedagen "Jom Kipor" som gav mig san fruktansvard huvudvark forra aret och som jag sent kommer glomma. madde sa himla daligt. man far ju inte ens dricka vatten, (jag ar vatten beroende)och nar det ar sa har varmt kan ju vem som helst forsta hur man blir....
darefter hogtiden "Sukot" da man bla hyllar alla grodor, och bygger en hydda.
dvs, september manad ger oss manga lediga dagar for skoj.
vi funderar pa att aka till Kinneret i norr. det anordnas en stor trance-fest dar for endast specialinbjudna gaster (valdigt manga vi kanner som vi inte traffar sa ofta) sa det lockar lite. fast det ar langt kvar till dess och man vet aldrig vad som hander innan...

oooh, halla?!

nu har jag varit valdigt franvarande och lite anti bloggen ett tag kanner jag. men grejen ar den att jag har faktiskt inte varit med om nagot uppseende vackande eller intressant senaste. allt ar ragil (som vanligt) sa att saga.
image162
har traffat pa en del roliga och egendomliga manniskor pa jobbet den har veckan som tycker det ar SAAAAA intressant och SAAAAA spannande att lilla jag kommer fran Sverige och har tagit mig anda hit, ja anda hit liksom. som om det vore nat konstigt med det. (fortfarande ar det lika fascinerande med allt som har att gora med Sverige i detta land) jag menar, man traffar alla mojliga slags personer fran alla hall och kanter och inte blir jag forvanad for det, vart jag an befinner mig.
igar kom en brud, (en stamkund) lite aldre an mig in till salongen och det forsta hon gor ar att fa riktiga klot-ogon och sen snabbt bli informerad om att jag ar ny dar och fran Sverige. hon blev helt till sig. jag har nog aldrig sett en manniska sa uppspelt av en frammande person nagonsin utan att vara ecstacy paverkad. 
jag blev snabbt indragen i "svara pa 10 000-fragor-leken pa 1 minut" vilket jag oftast far frispel pa for folk ar sa snuskigt oforskamt nyfikna har. men den har tjejen var sa jakla rolig att jag kunde inget annat an att svara pa hennes fragor som man kunnat tro en 5-aring hade kluddat ner pa ett papper.
hela salongen lyssnade och skrattade for det spelade ingen roll vad man sa sa trodde hon pa det pa fullaste allvar. (finns det nan som svarar uppriktigt pa alla nargangna fragor fran framlingar?!)
det har sk samtalet pagick sakert i 30 minuter innan hon avslutar med att hon MASTE bara ge mig sitt nummer sa ifall jag vet nan kille som kan tankas vara intresserad av henne sa bor han fa det.
det flummigaste av allt ar att jag formodligen har nan...

den javeln

jag vet inte vad det ar med mig, har varit sa trott senaste. det ar forvisso valdigt varmt som sagt, men man kanner anda att det borjar bli svalare, darav jag inte kan forsta min trotthet, och konstant svettande. man kan riktigt se hur dropparna kommer fram ur huden ibland. idag har jag dock ett svar till varfor.

kl 4.30 i morse akte min vaninna L hem till Slovakien en svang efter ett valdigt kort stopp hemma hos oss. det var meningen att hon skulle komma tidigare men jag far vara glad att hon ens hann komma over huvudet taget.
borjar nastan grata, eller rattare sagt jag kan borja grata nar jag tanker pa henne. hon ar verkligen en av de basta manniskor jag nagonsin traffat, hon ar sa genomgod och helt osjalvisk sa det finns inte. och vad har hant?
jo, GIVETVIS ar det en karl som har stallt till det ordentligt for henne. och inte vilken som helst, utan en gemensam van till mig och I. i nastan 4 ar har hon statt ut med att han har haft fuffens for sig och inte varit stark nog att lamna honom for hon alskar honom sa mycket. hon (och aven vi) trodde att nar de lamnade Ibiza for 1 1/2 ar sedan att det skulle bli battre for dem nar de kom hit till Israel, men sa ar inte fallet.
den javeln har alltsa annu en gang varit otrogen mot henne och med en inte langre vaninna till henne. sant vidrigt svin, och av vilken orsak kan ingen forsta, allra minst I. hon har gang pa gang forsokt tagit upp sina misstankar om det men han har ljugit henne rakt i ansiktet fram till igar da han inte hade annat val och erkande 2 timmar innan hon tog taxin till flygplatsen, dvs. i telefonen. I TELEFONEN!!!!??
det ar sa hopplost. jag och I star i mitten och kan inte gora nanting annat an att bara se pa. L ser numera ut som om hon vore en av fangarna fran the Holocaust. hon ar sa skrammande mager att man knappt vagar krama om henne i radsla att hon gar sonder. och hennes kille har istallet for att stodja henne mer gjort raka motsatsen och blivit arg over hur hon borjat se ut.
den har historien far mig att vilja spy galla over alla dessa patetiska man som tror att graset ar gronare pa andra sidan, for att sedan inse att sa ar inte fallet. jag hatar L's pojkvan fortillfallet. vet inte hur jag ska kunna traffa honom nasta gang utan att fa ett utbrott. hur kan man gora sa mot en annan manniska? ar man i ett forhallande ar det val for att man vill vara med bara den personen. har man onskan att vara med andra bor man darfor inte ga in i ett forhallande, och annu mer gora slut innan man satter igang och knulla runt om man kanner att man inte har attraktionen kvar for sin partner. vad ar det som ar sa javla svart i det?! man kan aldrig behalla kakan och ata den utan att fa tillbaka sitt handlande forr eller senare.


da blev det bussen igen

min forsta arbetsvecka pa nya jobbet ar over.
det enda som har varit jobbigt ar att transportera mig dit. dessa elandes jakla cp-bussar som inte behagar komma nar man behover dem. jag hade fortrangt det dar, och nu pamindes jag ater igen om hur mycket jag hatar bussarna. och det dar med connection-buses.. my ass!! att behova vanta 1/2 timme pa varje buss ar mannisko-plageri i den har hettan och dessutom att det tar 1,5 timme in till stan for en stracka som tar max 20 min i vanliga fall ar sloseri med tid. (och sa stannar vi dar, dar och dar...)
tur att I har nara till sitt kontor sa att jag kunde ta bilen varje dag utom i torsdags, da jag kom alldeles for sent fram pga ovanstaende..
image161

men kan inte forsta hur fort det gatt, nu ar det september helt plotsligt. har fortsatter ju sommaren eller ska jag saga varmen atminstone fram till november men anda. jag har bott har exakt 1 ar och 1 manad nu och det kanns verkligen inte som det. "bara" 3 veckor kvar till jag tar flyget ut ur landet for forsta gangen sen jag kom hit.
ser fram emot att antligen fa lite miljo-ombyte, ny energi och nya krafter.


RSS 2.0