Sony Ericsson C 902

min nya mobil ar helt perfekt. inte nog med att den ar valdigt smidig, relativt liten och latt.
den har formodligen en av de basta kamerorna en mobil nagonsin haft, cybershot med 5.0 megapixel ( t om mer installningar och trick an min vanliga Sony Cybershot 7.2- kamera).
nu slipper jag tanka att fan man skulle haft kameran med.


var sak har sin tid

om man skulle ta att pallra sig ut till solen istallet. for nu skiner det iallafall aven om det ar lite smakyligt ute.
har befunnit mig lite som i dvala den har veckan. har inte haft lust med nagonting och har varit sa fruktansvart trott. jag tror jag fatt  till en karring-varnings stampel, eller 2 minst med att ha lagt mig innan kl 21 nastan hela veckan. det ar fan inte normalt.
men det ar ju inte mitt fel att jag ar mer en morgon-manniska an en kvalls. har varit sa sen jag var liten, uppe innan solen gatt upp. och kan omojligt sova siesta. ar det dagsljus betyder det att man ska vara vaken tycker min kropp. kan lugnt saga att det ar hur jobbigt som helst da man varit ute och svirat fram till lunch dagen efter.
pa tal om det, oh God, i miss Ibiza right now!! inte bara for det utan ocksa for hur fantasktiskt allt ser ut och luktar under den har arstiden dar. det ar det som ar sa mysigt med Ibiza. det finns en tid for allt vare sig det ar sommar, var, vinter eller host. om ni forstar vad jag menar my friends


varit pa middagar och horat langs vagen

da ska vi se. den har veckan har jag hunnit med bade det ena och det andra och en massa middagar hit och dit som jag skulle kunnat "redovisat" for er. observera kunnat, for jag har kunnat, men inte haft lust och att sitta framfor datorn.
kan iallafall rekommendera Goocha pa Ibn Gvirol och King George pa King George street, bada i Tel Aviv. sjukt billigt och grymt gott i mysig atmosfar pa bada stallena.



dagens mission gar till Holon dar jag ska fornya mitt korkort.
haromdagen, (av ren tur maste jag nog anda saga,) sag jag att datumet gick ut den 15:e nov. den dagen, i torsdags var for ovrigt olycklig da jag och I lyckades fa 2 boter inom loppet av 2 timmar innan kl 10 pa morgonen av bade polis och parkeringsvakt. suck!!!
hursomhelst om vi atergar till amnet ar det som vanligt nar det galler byrakrati och framforhallning i det har landet att de varken skickat en paminnelse eller ens en betalningsavi till mig som de egentligen ska gora 1 manad innan utgangsdatum sa det ar bara for mig att pallra mig dit sjalv.
innan kl 12.30.  mjukstart...

dagens mission 2 ar att se till att min bil fungerar som den ska innan I flyger senare ikvall. idioten till mekaniker har strulat till ikopplingen av nya stereon sa att bilen startar nar den sjalv vill da batteriet laddas ur hela tiden. han sager att allt ar som det ska och skiter fullstandigt i att jag senaste veckan fatt statt som en hora langs vagen och raggat upp tankbara hjalpsamma man (tjejer skulle aldrig hjalpa!!!) att kabelstarta fanstyget. att vara blond har inte varit till hjalp i dessa situationer, snarare tvartom. en gang till och jag vagar inte tanka pa vad mitt vredesutbrott kommer ta mig.  
for det var faktiskt darfor I kopte en ny bil till mig, to drive without headache da min gamla borjade spara ut rejalt sista tiden.
det ar jobbigt att vara arg hela tiden.

"du kan inte bli arg pa andra manniskors dumheter"

har forsoker man tanka positivt och gor allt for att inte dras in i den dagligt eviga kanslomassiga karusellen som pagar har, men icke! det ar ju helt omojligt att inte bli berord!! det finns precis overallt forutom hemma hos oss, och dar kan jag ju inte direkt gomma mig dag som natt.
en liten fagel viskade i mitt ora igar nar mitt humor borjade svaja till; - "du kan inte bli arg och upprord pa andra manniskors dumheter."
sa ratt, men hur bar man sig at nar ens liv och sakerhet star pa spel da? som i trafiken t ex?
kanske det blir varre ju mer man tanker pa det, det brukar ju kunna vara sa. tyvarr ar nog inte fallet sa har.
och jag blir bara galnare och galnare.
tills vidare tanker jag skylla pa vinterdepression. sen far vi se vad jag ska lagga over lasten pa...
det beror pa vad psykologen raknar ut. och hon kommer ju harifran...


RSS 2.0