vet inte vad jag ska tro om det har

doktor hit och doktor dit, shit, det borjar bli som en del av en daglig rutin det har.
grejen ar den att jag lider av huvudvark fran morgon till kvall nastan varje dag. det har pagatt ca 1 ar, men jag har blivit sa van med detta att jag typ ryckt pa axlarna och inte orkat ta i tu med det. forra veckan blev I nastan vansinnig nar han fick reda pa att detta, for jag har inte berattat det for honom. jag ar inte en san som gar runt och klagar om jag har ont nagonstans utan haller det for mig sjalv i forhoppningen att det loser sig,
som den dar gangen jag brutit ryggen utan att veta om det. jag gick runt 6 manader som Quasimodo, knaprade varktabletter 24 timmar om dygnet for att overhuvudet taget kunna rora mig for jag vagrade inse att det var nat fel pa mig, att det kommer ga over. (det gjorde det ju saklart inte utan var tvungen att aka hem till Sverige och gora en akut-operation). det ar jag det, i ett notskal. dessutom tycker jag det ar sa fruktansvart jobbigt varje gang man ska besoka doktorn; vanta i en timme fast man har en tid ett visst klockslag och lukten.
-jag hatar lukten. gammalt. sen far jag for mig att man blir mer sjuk av att vistas pa en plats med massa sjuklingar, bakterier overallt och aldringar overallt. skrammande.

hur som helst, den har veckan har alltsa bestatt av en hel del doktorsbesok och specialisten tror att min huvudvark ar stress och depressions-relaterad och inte migran som familjedoktorn pastod. han gav mig en anti-depressiv medicin och sa att den pa langre sikt ska bota min huvudvark. hans rad var att ta en tablett innan jag gar och lagger mig varje dag i 3 manader sen komma tillbaka till honom och gora en utvardering. hm...vad sager ni om detta?
jag kanner inte alls for att ta en massa piller, dessutom antidepressiva. oavsett om de kommer hjalpa eller inte kanns det olustigt. tank om jag blir beroende. varfor ska doktorer alltid tvinga pa en massa piller, varfor inte forsoka hitta andra alternativ innan som sista utvag. man kanske botar vad man har, men vad tycker var lever om detta? vart livsviktiga organ.

Kommentarer

What's on your mind?..:

I am:
Remember me?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Comment:

Trackback
RSS 2.0