om och om igen

Det har nog att gora med den har sommaren som aldrig verkar vilja komma. Det ar varmt och skont ute, -flip-flop rules, och yes for klanningar och bara ben men inte sadar sa man vill aka och hanga pa stranden. Eller vill och vill, det vill man val alltid.
Tyvarr verkar solen infinna sig i halvskugga da man ar ledig. Varfor ska det alltid vara sa? Ungefar som forrforra "vintern" da de endast regnade pa tisdagar, sporegn varje gang jag skulle aka och ha lektion pa kvallen. Det slog verkligen aldrig fel. Resten av veckan var hur fin som helst. Murphy?
Mitt liv kanns sa jakla trakigt samtidigt som det ar en av de storsta upplevelserna jag gar igenom inom mig just nu.
Varfor jag kanner sa har gar inte att forklara, men allt ar bara sa oforutsagbart och trakigt. Inget nytt, bara samma gamla dag ut och dag in. Jag vet redan hur min dag kommer att se ut da jag vaknar. Visst hander det grejer i mitt liv, men inget jag hojer ogonbrynen for, mest bara en suck, eller en tanke som tex.  fuck not again i huvudet. Det sistnamda da det oftare an oftast hander nagot ologiskt som man maste ta tag i for man inte blev informerad om det innan det sket sig om man inte gjorde det for da skulle det handa. Israel i ett notskal. Det ar tydligen sa har det blir nar alla statens pengar gar till forsvaret. Har finns inget annat val. Larorikt ma jag anda saga, interessant.
Den dar Brasilien-resan ar verkligen som bortblast, hande den verkligen? 3 veckor av mitt liv helt forsvunna? Jag som skulle fa sa mycket harlig trevlig energi. Var det tankt. Det var tankt sa ja.

Jag onskar jag hade mitt staffli har nu och inte liggandes i kallaren hemma hos mamma i Sverige. Fan, vad mycket jag skulle kunna fa ur mig. Skulle forvisso kunna kopa ett nytt, men det kanns sa waist of money da det jag har ar sa gott som nytt. Dagens i-lands promblem, hjalp!

....!!!?!!

Hade tankt, hade tankt, var just det jag tankte. Hur det gick, nja.
Egentligen finns det sa mycket jag skulle kunna beratta, men jag har liksom ingen ro att sitta och printa rad ut och rad ner. Orkeslos men anda inte. Inspirationslos ar kanske ratta ordet, om man nu ska benamna det hela.
Det fortsatter sa. 

RSS 2.0