dagens i (israel)-problem

hoppas innerligt att det har blir en av de sista dagarna for det har grymt sjuka vadret.
kan ni forsta att jag inte slutat svettats pa over 2 veckor nu? med eller utan A/C spelar ingen roll, for istallet kommer det svett-attacker da kroppen vanjer sig med det kalla och tvartom givetvis. det hjalper inte ens att duscha i iskallt.
idag ska det tydligen bli annu hogre luftfuktighet, 75% i 35 graders varme, harligt eller hur?
jag tror i och for sig inte att ni som inte varit har kan forsta inneborden, och formodligen vill alla frusna komma hit istallet for att ga runt i kalla regniga Sverige, men nej det tror jag inte ni vill, arligt!! det har ar inte roligt langre! 
(och kom inte och sag "det finns inget daligt vader, bara daliga klader", for NEJ man kan nog inte vara naken pa jobbet..)
 

plugg

ikvall har jag lektion igen. har lite smatt angest faktiskt. vi har namligen haft 1 manads sommar-uppehall och under den tiden har jag pluggat nada. det ar inte bra alls. maste forsoka satta mig ner efter jobbet och lasa mig in i nat av kapitlen i boken och svara pa alla dess fragor jag har fatt i form av ett 10-sidors hafte som ska kunnas utantill till provet. nar det kommer har jag inte den blekaste dock..

halsans stig sakta men sakert

lika snabbt och lustigt som min depp-period tog slut, borjade min halso-period igen.
det gjordes genom att ga en gammal hederlig morgonpromenad i rask takt fore frukost har nu och innan jobbet for att oka min fettforbranning igen. som jag visserligen inte har nagra problem med, men det ar ju inte bara det som hander nar man ror pa kroppen. slaggprodukter och annat skrap som ligger och vilar pa fel stallen kommer i cirkulation och sen har vi ju det har med frisk luft i lungorna, mer energi, minskad trotthet osv..

och nu sitter jag har och glufsar i mig min tradionella och mycket goda yoghurtrora, dagen till ara bestaende av
-naturell keso,
-latt-kesella,
-vaniljyoghurt,
-2 farska kiwis
-och lite fullkornsflingor med walnotter.
forsoker alltid fa in sa mycket protein som mojligt i mina maltider oavsett om jag tranar eller inte. det ar en skada fran fitness-tiden..

jag hatar augusti

da ska vi se..
har varit valdigt oangagerad pa sistone. nar det galler det mesta faktiskt, men nu kan det nog bara bli battre. hade en ordentlig kraftloshet i att ta tag i precis allt som jag var tvungen att gora. vet inte om det har med mitt Sverige-besok att gora men det var iallafall efter den resan allt bara dog i mig sjalv. trott pa allt.

helgens vader var helskumt, molnigt och kvavt sa nu har det gatt typ 3 veckor sen jag fick ut min lilla bak for att sola. och nu ar det dags for jobb igen, mandag...sa ingen sol idag heller da vadret saklart ar pa topp. tur att sommaren inte ar slut an pa ett tag aven om man borjar kanna lite svalare vindar. kanner mig sa mycket fraschare med lite farg pa huden, men nat solarium kommer det da inte bli tal om att ga till har igen efter mitt senaste dramatiska besok dar.

kanner pa mig att september manad kommer bli sa mycket trevligare, det ar det alltid. jag hatar augusti med allt det innebar.

??



nowhere to hide...

att vara på vischan är ingen hit idag

depression..det är tyvärr vad jag får av att vara här ute på vischan. utanför Gävle alltså..
har suttit och väntat hela dagen på att något ska hända men än så länge är det väldigt dött kan jag säga.
den enda kommunikation jag har med att komma in i "civilisationen" är inte mycket att hurra för eftersom den är indragen nu under sommarlovet. jag pratar förstas om bussen. det går ca 3 st om dagen, och tyvärr insåg jag just att jag missat en av dem. skojigt, NOT!!
å andra sidan är jag ju här för att träffa min kära familj så ska väl inte sura för att det inte händer så mycket.
det visste jag redan innan jag kom hit att det skulle vara så här lugnt. det enda man hör är fågelkvitter om ens det och det är ganska skönt för en gångs skull nu när jag tänker efter. man ska njuta medans man kan, för när jag väl kommer hem är det något man kommer sakna. all grön och fin natur, den friska luften och den totalt ostressiga omgivningen.
man vänjer sig lätt antar jag. med eller utan ljud. men en sak vet jag iallafall, att jag aldrig kommer flytta tillbaka hit, Stockholm är enda alternativet i Sverige.
den här landsbygds-mentaliteten med dess okunnskap och fördomar driver mig nämligen till vansinne.
för hur mycket jag än saknar min familj och vänner räcker ett besök om året gott och väl.

Stockholm right now

nu sitter jag inne pa Seven-Eleven och aterhamtar mig lite efter min lilla sightseeing-runda har i Stockholm och passar pa att uppdatera mig lite i cyberspacen. egentligen ar det ingen sightseeing eftersom detta var min kara hemstad for manga ar innan jag lamnade den till att bo i sydligare breddgrader, men jag maste ju fota och visa mina vanner i Israel som ar sa intresserade av Sverige.. valdigt ambitiost eller hur?

mar fortfarande lite konstigt efter fredagens bravader med vara vanner dock, darav en extra behovlig liten paus. vi hade sa roligt att jag inte sov en enda blund innan det var dags att aka till flygplatsen pa lordag. forstar inte hur jag klarade det nu nar jag tanker efter, men som sagt, jag sitter har och forsoker gora det basta av situationen.

gardagen spenderades aven den mycket flitigt;
 3 immars promenad i Haga parken pa morgonen, darefter lunch pa Bla Porten innan vi drog till Grona Lund och sen bio pa kvallen. nya Bat Man-filmen suger, bara sa ni vet. inget att rekommendera.

dags att dra vidare, ciao sa lange

RSS 2.0