f****ng wind

Uha!! Kanner verkligen inte for att ga ut idag. Det blaser sa sjukt stark vind att man tappar andan. Dar rok min traning for idag, igen!
Under hela Pesach har det varit stangt i simhallen dar jag borjade min seriosaste traning pa ett ar for ca en manad sedan. Problemet dar ar att de ar valdigt snala med varmen sa om det inte ar solsken ute kan jag inte ga dit. Det ar som att ga naken i sno. Jag overdriver inte!!

I flog ivag for jobb igar kvall igen. Trodde jag blivit van med att vara ensam hemma varannan vecka, men det blir alltid lika tomt. 6 ar tillsammans och det kanns fortfarande som nar vi forst traffades. Den dar ovissheten om nar vi nasta gang ska ses. Spelar ingen roll att saker och ting ar annorlunda nu. Den finns dar, den dar mystiken, spanningen. Att man aldrig kan vara riktigt saker. Den gor mig arg samtidigt som jag alskar det.


da kor vi igen da

Solen skiner, det ar varmt. Man marker att sommaren ar pa g, finally!!!
Har haft ett ganska langt, fast valbehovligt uppehall fran bloggen. Jag kan nog anda kanna att jag inte riktigt har den dar lusten att beratta nagot fastan jag egentligen har massor i mitt huvud.

Som alla kanske vet ar det Pesach har nu och det marker man av inte bara for att man inte far ata mat med mjol i, Hametz, utan pa att det ar mycket lugnare och behagligare rytm har aven om det ar fler folk ute pa gatorna, och framfor allt pa stranden. Har antagligen lite med det fina vadret att gora, men manniskor i storsta allmanhet verkar och ar sa betydligt mer harmoniska. Det gillar jag. Tank om det vore sa jamt.
Den dar hogtids-hysterin gor att folk forbereder ihjal sig innan sa det ar val inte sa konstigt egentligen att de inte har energi kvar att skrika och vasnas som i vanlig ordning.
Tyvarr ar det sista dagen for min 5 dagars ledighet idag sa borde forsoka gora nat vettigt av den. Ingen tid far alltsa ga till spillo. Ciao sa lange.


RSS 2.0