oansvarlig tekniker

nu har det hant igen!!! dessa totalt pantade technicans som inte verkar kunna forklara innan de ska fixa nagot att hela minnet forsvinner om man valjer att andra nagot. dvs, man far ingen valmojlighet utan man far upptacka det sjalv efterat nar allt redan ar forsent.
det  drabbade oss senaste med datorn, den spanska teknikern tyckte att om han raderar bort allt i var harddisk och programmerar om allt sa kommer det bli jattebra... hm.. alla vara foton och musik som sparats i 3 ar forsvann for han glomde saga till oss att gora en backup som vi naturligtvis inte hade gjort innan. sen maste man betala for hans misstag och vara glad som inget hade hant, jovisst.
igar upptackte I att hans mobiltelefon inte var som den skulle, hela minnet bortraderat, och alla sprak som finns att valja helt borta, dvs det hande igen!!! och saklart hade teknikern som ENDAST skulle lagga till hebreiska i menyn inte berattat att om han gor det maste hela telefonen andras om till israeliska installningar, och eftersom I inte visste det tog han bort alla videoklipp och bilder och allt annat sparat i hans telefon utan att han fick valja det och visste om det. och givetvis ar allt forsent nu. hur osmart ar det pa en skala?!
jag blir sa arg aven fast det inte var jag som blev drabbad denna gang. ska man inte bli informerad om sana viktiga grejer innan de borjar trixa? man ska val inte behova ga in med attityden att den dar manniskan ar helt pucko, fattar ingenting sa jag maste beratta for honom att jag vill ha kvar allt som finns i minnet och vad han ska gora aven fast det ar hans jobb. det borde ju vara sa sjalvklart tycker man. tycker det ar lite som att ga in utan tillatelse pa nagon annans territorium.

Kommentarer

What's on your mind?..:

I am:
Remember me?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Comment:

Trackback
RSS 2.0