tjoho

en mycket upplyftande sak hande pa jobbet igar, namligen att "the stinkbomb" fick sparken. det kunde inte ha blivit en dag for tidigt. anledningen?
killen har ingen telefon, varken hem eller mobil (hur man nu inte kan ha det!!) sa han anvander sig av telefonkioskernas tjanst for han anser att om nagon verkligen vill traffa honom sa bestammer man en tid och ses pa den platsen och tidpunkten och ingen avbokning kan ske. som pa den sk "gamla goda tiden".
tyvarr fungerar det ju riktigt inte sa nu for tiden och speciellt nar man har ett jobb att skota.

sa igar ringde ovanstaende upp till var receptionist och sager att han mar daligt men kanske dyker upp senare pa eftermiddagen. han blir tillsagd att ringa chefen om detta, och till svar ger han att han inte kan for han har inga mynt att ringa for. inga mynt att ringa for?!!!  hur som helst, dagen gar och han kommer till jobbet senare som om ingenting hade hant. inte ens en ursakt har han att komma med.
sa nar han sen blev tillsagd att lamna salongen kunde han inte forsta och ville heller inte forsta varfor han var tvungen att ga och vad han hade gjort for fel. han stod sakert 10 minuter rakt upp och ner och bara stirrade tills..
-varfor, varfor? jag vill bara veta varfor, viskar han.

jag tycker dock lite synd om honom for han ar sa fokuserad pa sitt svamlande om att fa fram sitt inre sjalv och darmed bara vara att han inte forstar nar folk pratar pa en annan niva. han tycker det ar onodigt med ord utan enligt honom behover man bara kommunicera med blickar, " the world is ready for it" som han sager. ni forstar att det darmed ar omojligt att  fora en civiliserad konversation med honom. jag forsokte till en borjan tills jag insag hur vridet allt man sa blev.
att han ens blev anstalld fran forsta borjan kan man ju da undra, men det var lika enkelt som han fick ga, aven om han formodligen kunnat fa en ny chans. han var "normal" tills han formodligen kande sig sa pass saker i sin roll att ga ut med sitt riktiga jag.
 jag onskar honom anda lycka till i framtiden aven jag ar mer an otroligt glad att inte behova sta ut med att se hans ansikte varje dag.

Kommentarer
Postat av: sanna

Ha en bra dag.

2008-01-24 @ 10:07:09
URL: http://wiiiberg.tjejsajten.se

What's on your mind?..:

I am:
Remember me?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Comment:

Trackback
RSS 2.0