blir det krig idag?

jag sag just ett arme-flygplan susa forbi ganska nara var byggnad.
hade helt glomt bort, eller snarare fortrangt att idag ar dagen da vara grannlander tror att Israel ska starta ett krig med dem. de har fatt for sig det bara for att Israel forbereder sina trupper och gar igenom sakerhetsrutiner i deras forsvar sa ska vi borja kriga. hur och varfor de tolkar det pa det sattet och t om gora om historien till att bli ett krig kan man ju undra. vad ar det for fel med dessa manniskor egentligen?! ar det for de vill ha krig eller?
bara for det sa tror aven Israel att sannolikheten att de kommer fa bomber inskickade fran dessa idioter idag (att det kommer bomber dagligen fran Gaza ar ju inget nytt men dar ar armen alltid pa G) ar valdigt stor sa att vara pa den sakra sidan har de uppmanat, eller snarare givit order om att alla invanare kl 10 nu pa morgonen ska ga till sitt narmsta sakerhetsrum och invanta vidare instruktioner pa vad som hander vidare.

det ar riktigt riktigt skrammande hur ledarna i dessa lander tanker och agerar. hur ska det nagonsin kunna bli fred nar det ar det enda de verkar tanka pa, att anvanda vapen det forsta de gor istallet for att anvanda sunt fornuft och komma med nan bra plan som funkar for alla. dags att svalja stoltheten och ga vidare i dessa uraldriga argumentationer om "det var han som borjade, vi maste ge igen". det blir ju bara varre och varre det har. de kan lika garna valja in nagra 5-aringar fran dagis i deras regering som gemensamt bestammer leken. det ar verkligen pa den nivan.
och den dar Iran-snubben..behover jag ens saga mer om vad jag tycker om honom?!

Kommentarer
Postat av: Emma

Tävling!Vinn smycke....tävla på min blogg...

2008-04-08 @ 07:38:31
URL: http://petersson84.blogg.se

What's on your mind?..:

I am:
Remember me?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Comment:

Trackback
RSS 2.0