nu borjas det igen!

ha ha, det ar sa intressant varje gang att ga in och titta pa de svenska nyhetssidorna och Sveriges version av galenskaperna som hander har nere. det ar val knappast nan som undgatt att det bombas for fullt nu igen..
och vem ar det som far skulden som vanligt?!
kan liksom inte forsta hur det blir sa fel och omvant hela tiden. ar det ingen som fattar vad det ar som pagar och haller pa att handa egentligen?
nu far det bli slut med att skicka alla dessa bidrag och forsoka tro att det hjalper till nat vettigt!!
-Oppna ogonen for, JA!! det gar till vapen och terrorist-stod.

image64

(PS. detta inlagg ar mest till for att avreagera mig lite. jag blir sa trott pa de eviga lognerna som inte bara Sverige, utan hela Europa ger. i somras tex i Libanon-kriget, jag sag inte en enda nyhetskanal som visade lidandet fran Israels sida, det var bara fran Libanon och hur muslimerna madde och hur fortryckta de kande sig. inte en javel verkade undra hur israelerna hade det eftersom kriget vinklades vara Israels fel.
- varfor tar man inte reda pa fakta och berattar sanningen? borde inte det salja battre och bidra till att faktiskt fler manniskor kanske borjar engagera sig i att gora nagot at det ,istallet for att borja bilda foreningar om hur man bor hjalpa muslimerna fran judarnas utfrysning.
det ar INGEN har som hatar muslimerna, det anda som ifragasatts ar logiken och tankesattet. FOR HUR TANKER MAN OM MAN VILL BLI SJALVMORDSBOMBARE ELLER TERRORIST-ORGANISATIONS ANHANGARE for att forinta en enda religion???!!! vad far man for gladje av att doda andra manniskor? DS)

Kommentarer

What's on your mind?..:

I am:
Remember me?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Comment:

Trackback
RSS 2.0