flat tire kl 8..

till att ha legat och bara slappat, atit skrap och fnissat hela helgen at bla manniskor som inte kan sjunga pa TV fimpade vi jointen for lite ansvar i morse istallet. (jag tycker bara det ar kul ibland, det ska inte missbrukas till att bli varje kvall for det finns betydligt mer sociala och kreativa sysslor att gora en helgkvall. for mer en an i sallskapet gar bara inte om jag roker. jag ar lite kinkig med det namligen.)
dagens morgon borjade iallafall med ett besok till killarna pa verkstan som konstaterade att ena fram-dacket pa bilen behovdes bytas ut, flat tire... lagomt kul eftersom vi redan var sena till vart mote. det ar typ det sista man vill gora kl 8 pa morgonen... slutade med att vi kunde komma tillbaka senare och fixa det, men de satte pa varldens fulaste lilla dack med gult nav som nodlosning. har aldrig skadat nat sa hysteriskt fult men roligt pa samma gang. tur att vi inte hade langt att aka for det kandes som om nan hoppade pa ena sidan av bilen nar man gasade, sa litet var det!!
nar vi kom tillbaka bytte vi ut 2 dack nar vi anda var i farten, men ena killen borjade fundera varfor vi kommer varje vecka och fyller pa luft. det ar namligen sa att det alltid ar tomt i dem. kanske vi har busungar som springer runt pa parkeringen och "leker" eller som jag kallar dem dryga mongos som pyser ut var luft. roligt skamt liksom.

Kommentarer

What's on your mind?..:

I am:
Remember me?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Comment:

Trackback
RSS 2.0