big families

det enda som inte ar sa roligt med vara vanner ar att vi ar typ det enda paret i var umgangeskrets som inte har barn. alla andra har typ 4 stycken var. man kan saga att dom borjade tidigt med barngorandet, men ar det ocksa lite av en kultur har i landet, man gifter sig snabbt, oftast nar man inte har varit tillsammans mer an nagra manader och sen ar det dags att utoka. "trenden" har val andrats lite med aren, men de folk som inte varit ute och rest satte sig i denna situation tidigt.
och det ar det som ar lite av ett problem for vi blir inbjudna hela tiden pa resor och annat med dessa familjer och vi avbokar hela tiden sa snart ar de val trotta pa oss. men halla, hur kul ar det att resa med ett dagis pa semestern.
som en gang, 4 par inkl deras barn (endast barnen 20 stycken) ville anordna en resa till Kinneret med oss. det blev NEJ TACK direkt. det ar inte sa att vi inte gillar barn, men har man inga sjalv ar det liksom inte sa kul att behova anpassa sig till andras barn, och den sk avkopplingen med resan och komma bort lite ar obefintlig, eller har jag fel?! nu har jag fatt en ny vannina i och med min pojkvans partner och hon ar hur underbar som helst, och detta ar ocksa forsta gangen jag upplever det som att det inte ar storande med hennes 4 kids och det kanns jattekul.

Kommentarer

What's on your mind?..:

I am:
Remember me?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Comment:

Trackback
RSS 2.0