independence-day but traffic-jam no thank you!!

image41

idag borjar alltsa Independence-day av Israel. sirenen tjot igen i morse och denna gang i 2 minuter istallet for 1. vad hemskt det ar med alla som dott...

har jobbat en valdigt intensiv dag till kl 16 och avklarat en hel del stadande, otroligt trakigt. blir riktigt irriterad pa att jag inte kunnat hitta en hink som passar till den dar mojangen man anvander till golv-moppen sa maste forfarande anvanda den dar urmodiga handerna-i-vattnet-vrida-ur-trasan-tekniken som verkligen pajar bade naglar och skinnet. ser ut som en gammal karring pa 70 bast fortfarande.

har blivit bjudna pa massor av fester och tillstallningar ikvall men tror vi stannar hemma och mysa istallet.
det kommer anda vara typ totalt omojligt att ta sig in i Tel Aviv och dessutom ar padraget av poliser och bombstyrka maximal sa det blir nog varre an den vanliga trafik-stockningen och har definitivt ingen lust att sitta i trafiken hela kvallen och sen forsoka fa parkering nanstans... roligare kan man ha. vi bor sa hogt upp anda sa vi kommer nog ha superb utsikt pa fyrverkerierna.


Kommentarer
Postat av: Josefina

På vilken skola läste du hebreiska? Såg att du hade skrivit att det kostade cirka 3000 sek. Lät inte dyrt! Men det kanske är värre/dyrare med bostad/studentrum? Skulle vara roligt om du ville dela med dig :)

2007-04-26 @ 17:09:45

What's on your mind?..:

I am:
Remember me?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Comment:

Trackback
RSS 2.0